Galaxy Note 8, Bazı Bölgelerde Yüzde 1'e Ulaştı!

Galaxy Note 8, bir firmanın verilerine göre önemli bir satış başarısına şimdiden imza attı!

Note 8'den kayda değer başarı

Galaxy Note 8 tanıtıldığında çoğu telefon meraklısı, cihazın 930 dolarlık yüksek fiyatıyla şaşkına dönmüştü. Note 8 büyük ekranıyla belirli bir kesime hitap ettiğinden aslında bu fiyatı, göz ardı edilebilirdi ancak AppBrain'in verileri, telefonun bir hit haline geldiğini söylüyor.

Galaxy Note 8, Bazı Bölgelerde Yüzde 1'e Ulaştı!

Android geliştiricilerine para kazandırmaya yönelik bir hizmet olan AppBrain'in yayınladığı verilerde, firmanın hizmetine ulaşan yeni telefonların sayıları yer alıyor. Firmaya göre Galaxy Note 8, ABD ve Güney Kore gibi bazarlarda hızla yüzde 1'lik pazar payına ulaşmaya başardı. Cihaz ABD'da en popüler 21. telefon haline gelirken Avustralya'da 15. Güney Kore'de ise 17. sıraya yükseldi.

Note 8'in karşısında Galaxy S8 ve S8+'a baktığımızda ise iki cihazın toplam pazar payının yüzde 6'ya ulaştığını görüyoruz.

Avrupa'daki durum ise oldukça farklı. Rapor, Galaxy Note 8'in Avrupa'da aynı zamanda satışa sunulmasına rağmen yeterince iyi satmadığını söylüyor. Bunun nedeni, Avrupa'da son çıkan Note'un Galaxy Note 4 olması olabilir.

Okuyucu Yorumları