Galaxy S10 Plus'tan Sevindirmeyen Test Raporu

Galaxy S10 Plus'tan gelen bir hız testi raporu, cihazın iki modeli arasında önemli bir hız farkı olduğunu söyledi.

Galaxy S10 Plus'tan ilginç rapor

Galaxy S10'un güçlü bir telefon olacağından şüphemiz yok, ancak cihazın Snapdragon ve Exynos sürümleri arasında bu kez ciddi bir performans farkı olabilir.

Tahminlerinde genellikle isabetli olan Ice Universe, Exynos işlemcili Samsung Galaxy S10'un hız testi raporunu paylaştı. Paylaşılan veriler, cihazın 6GB RAM, 128GB depolamayla geldiğini ve Antutu'da 325.076 puan aldığını gösteriyor.

Bu puan ilk bakışta harika görünüyor çünkü şu anki en yüksek puan olan 309.628, Huawei Mate 20 Pro'ya ait. Ancak sonuçlara Apple'ın iOS cihazlarını dahil ettiğinizde durum değişiyor. iPhone XS dahil Apple'ın üç yeni telefonu da Exynos'lu Galaxy S10'u geçiyor. Yine de Apple'ın hız testlerinde Android'li telefonları geçtiğini biliyoruz ve bu durum büyük bir sürpriz değil.

Galaxy S10'un Snapdragon yonga setini kullanan sürümü ise Exynos sürümüne göre fark edilir ölçüde daha güçlü. Snapdragon 8150'li Galaxy S10, 7nm yapıya sahip ve 8nm'lik Exynos 9820'den daha verimli olabilir. Bu modelin Antutu'da aldığı puan, 362.292.

Tüm bu puanların sahte olarak üretilmesi çok kolay olduğundan, dikkatli yaklaşmakta fayda var. Üstelik sonuçlar gerçek olsa bile telefonların henüz tamamlanmamış olması, performansın cihazın son halini teslim etmediği düşünülebilir.

Okuyucu Yorumları