Galaxy S10'dan Büyük Hacimli Sızıntı

Yeni sızıntı, Galaxy S10 hakkında önceden duyduklarımızı doğruluyor, tanıtım tarihini de ilk defa günü gününe söylüyor!

Galaxy S10'dan çok kapsamlı sızıntı

Şimdiye kadarki dedikodular, Galaxy S10'un Mobil Dünya Kongresi'nden bir gün önce tanıtılabileceğini söylüyordu, ancak elimizde belirli bir tarih yoktu. Yeni bir sızıntı, Samsung'un tanıtımı yapacağı tarihin 20 Şubat olduğunu söyledi.

Gizmodo'ya konuşan bir kaynağa göre Samsung'un yeni amiral gemisi serisi 20 Şubat'ta tanıtılacak, 8 Mart'ta resmi olarak piyasaya sürülecek. Yeni gelen rapor, teknik özelliklerden ve fiyatlardan da bahsetmeden geçmiyor. Sızıntı, Galaxy S10'un üç model olarak karşımıza çıkacağını, bu modellerin standart bir model, Plus sürümü ve daha uygun fiyatlı, düz ekranlı bir modelden olacağını (Galaxy S10 Lite olabilir) iddia ediyor.

Infinity-O ekranla, yani kamera delikli ekranla gelecek olan modelden bu sızıntıda da bahsediliyor. Böylece yeni tasarımı görme olasılığımız biraz daha güçleniyor. Buna ek olarak Galaxy S10'un diğer cihazları kablosuz olarak şarj edebileceği ileri sürülüyor. Bu işlev, Huawei Mate 20 Pro'nun yetenekleri arasındaydı.

Sızıntıya göre Galaxy S10'un ekran altı parmak izi tarayıcısı, ultrasonik olacak. Yüz tanıma işleviyle ilgili bir bilgi ise şimdilik yok. Ekran boyutlarına baktığımızda S10 Lite'ın 5,8 inç, S10'un 6,1 inç, S10 Plus'ın ise 6,4 inç ekranla geleceğini görüyoruz. Bu ekran boyutları, geçen hafta Evan Blass'ın açıkladıklarından farklı değil.

Sızıntı Galaxy S10'un RAM miktarından ve işlemcisinden bahsetmiyor ancak en azından bir modelinin henüz piyasaya sürülmeyen Snapdragon 855'i kullanacağına kesin gözle bakılıyor.

Son olarak kaynağın Gizmodo'ya söylediğine göre Galaxy S10, ilk aşamada 5G'yi desteklemeyecek. Bu özellik en erken ikinci çeyrek sonunda gelecek.

Okuyucu Yorumları