Galaxy S10'un Kamera Deliği Daha Küçük

Galaxy S10'un ekranındaki kamera yuvası, Samsung'un benzer tasarıma sahip telefonu A8S'ten küçük olabilir!

Galaxy S10, deliği küçültecek!

Samsung'un geçen günlerde tanıttığı Galaxy A8S, delikli ekranla gelen ilk telefonlardan bir tanesiydi. Galaxy A8S'in ön kamera için kullandığı delik biraz büyüktü, ancak Galaxy S10'un ön kamera yuvası biraz daha küçük olabilir.

Galaxy S10'un Kamera Deliği Daha Küçük
Galaxy S10'a ait olduğu iddia edilen koruyucu (solda) ve Galaxy A8S (sağda)

Sızıntı hesabı @UniverseIce tarafından paylaşılan, Galaxy S10'a ait olduğu ileri sürülen bir ekran koruyucusu, Samsung Galaxy A8S'in fotoğrafıyla karşılaştırıldığında daha küçük bir deliğe yer veriyor. Deliğin Galaxy S10'da küçülmesi sürpriz olmayacak çünkü Galaxy A8S orta seviye bir telefon.

UniverseIce paylaştığı bu görseli temel alarak ekran boyutunun Galaxy S8 (ve dolayısıyla S9) ile aynı olacağını söylüyor. Bu iki telefon da 5,8 inç'lik ekranla geliyordu. Ekran çerçevesinin iyice incelmiş olması, tek elle kullanımı kolaylaştıracak.

Galaxy S10'dan gelen haberler bu kadarla sınırlı değil. SamMobile'a göre Samsung Galaxy S10 Lite'ın renk seçenekleri sarı, beyaz, siyah, yeşil ve mavi olacak. Galaxy S10'un standart sürümü ve S10 Plus, sarı dışında aynı renk seçeneklerini sunacak. Siteye göre Galaxy S10'un seramik bir sürümü de olacak ve bu sürüm, sadece beyaz ve siyah seçenekleriyle gelecek. Bu bilgilere şüpheyle yaklaşmakta fayda var çünkü önceki sızıntılarla biraz çelişiyor. Daha önceki bir sızıntıda beyaz değil, gri renkli bir cihaz görmüştük.

Galaxy S10 serisinin hangi renklerle geleceğini MWC 2018'de muhtemelen öğreneceğiz.

Okuyucu Yorumları