Galaxy S8 ve Note 8, 2017'de geliyor

Galaxy Note 7 fiyaskosu sonrasında artık üretilmeyeceği konuşulan Galaxy Note serisi, yeni haberlere göre Note 8 ile devam edecek!

Galaxy Note serisi ölmedi!

Samsung'un Galaxy S8'i ve Galaxy Note 8'i önümüzdeki sene piyasaya sürme hazırlıkları yaptığı ilk kez resmi olarak ortaya çıktı.

Note 7'yi Galaxy S7 veya S7 Edge ile değiştirenler için Güney Kore'de sunulan "Galaxy Upgrade Program", bu kullanıcıların telefonlarını önümüzdeki sene Galaxy S8 veya Note 8 ile değiştirmesini sağlayacak. Bu programın Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ise belli değil. Reuters'a göre programın geçerli olduğu bölgeler, "ülkedeki duruma göre değişiklik gösterecek."

Samsung'un geri dönüşü, muhtemelen 28 Şubat'taki Mobil Dünya Kongresi'nde Galaxy S8'in tanıtılmasıyla gerçekleşecek.

Galaxy S8'in düz bir tasarımla, daha fazla RAM ve arka yüzde çift kamerayla gelmesi bekleniyor. Telefonda pil olarak LG'nin ürettiği piller kullanılabilir. Daha önce artık üretilmeyeceği konuşulan Galaxy Note serisinin yeni üyesi Galaxy Note 8 ise muhtemelen Galaxy S8'in daha büyük, kalemli bir sürümü olacak. Tüm bunlar Samsung'un 2016'da yaşadıklarını atlatmasını sağlayacak mı; bunu biraz bekleyip göreceğiz.

Okuyucu Yorumları