Galaxy S8'den Bildiklerimizi Tekrarlayan Sızıntı!

Galaxy S8 hakkında neredeyse tüm bilinenleri sıralayan yeni sızıntı, Samsung'un tanıtım günündeki işini zorlaştırabilir!

Galaxy S8 neredeyse ortaya çıktı!

Samsung Galaxy S8 ile tanışmamıza sadece iki hafta kaldı ancak telefon hakkında hala tahminler yapılıyor. Bu seferki bilgiler, KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo'dan geldi.

Ming-Chi Kuo, Apple hakkındaki isabetli tahminleriyle tanınıyor, bu yüzden Galaxy S8 için söylediklerine kulak kabartmakta bir zarar olmasa gerek. Kuo, ilk olarak cihazın 21 Nisan'da satışa sunulacağını söylüyor. Bu bilgi, daha önce duyduklarımızla örtüşse de son günlerdeki bir dedikodu, Samsung'un bu tarihi bir hafta ertelediğini iddia etmişti.

Ming-Chi Kuo'ya göre telefonun özellikleri arasında OLED ekran (iki modelde de), WQHD+ çözünürlük (2960x2400) var. 5,8 inç'lik (3.000mAh pil kapasiteli) model ile 6,2 inç'lik (3.500mAh kapasiteli) model arasında ilk satış gününde seçim yapabileceğimiz söyleniyor. Ming-Chi Kuo'ya göre ABD, Çin ve Japonya'da telefonun Qualcomm Snapdragon 835 işlemcili sürümü satılacak. Avrupa ve Asya'nın geri kalanında ise Samsung'un Exynos 8895 işlemcisi kullanılacak. Cihazdaki RAM miktarı da bölgeye göre değişecek. Kore ve Çin'de 6GB'lık telefonlar satılacak, geriye kalan herkes 4GB'lık Galaxy S8'lerle yetinecek.

Kamera bileşenine geldiğimizde Ming-Chi Kuo, telefonlarda 12MP'lik arka ve 8MP'lik ön kameraların bulunacağını ileri sürüyor. Bu bilgiler de öncekilerle uyum gösteriyor. Analist, Galaxy S8'in tüm modellerinin 3D kavisli camla geleceğini ve USB-C bağlantısıyla modern teknolojiye ayak uyduracağını söylüyor.

Ming-Chi Kuo'nun söylediklerinin çoğu yeni değil, ancak şimdiye kadarki sızıntı ve dedikoduları güçlendiriyor. Galaxy S8 hakkında öğrendiklerimizin miktarına bakarsak, Samsung tanıtım gününde bizi şaşırtmakta zorlanabilir.

Okuyucu Yorumları