Galaxy S8'in Gezinti Düğmeleri Yer Değiştirebiliyor!

Galaxy S8, yıllar süren Samsung geleneğini bozarak fiziksel Home düğmesini kaldırdı. İşte yerine gelen ilginç işlevler...

Galaxy S8'in yeni gezinti düğmeleri!

Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ı satın alacak olanlar, özellikle Samsung cihazlardan gelenler, yeni yazılımsal gezinti düğmelerine alışmak için zamana ihtiyaç duyacaklar. Ancak bu o kadar zor olmayabilir.

Galaxy S8, geçişi kolaylaştırmak için basınca duyarlı bir home düğmesi sunuyor. Bunun yanında diğer gezinti düğmelerini kişiselleştirmeniz mümkün.

Kişiselleştirme seçeneklerinin arasında gezinti düğmelerinin arka planındaki siyah çubuğun rengini değiştirebilme, geri ve son uygulamalar düğmelerinin yerlerini değiştirebilme var. Stok Android'e alışanlar için düğmelerin yerini değiştirebilme işlevi, faydalı bir işlev olacak. Bunun nedeni Samsung'un geri düğmesini hep sağ tarafta kullanması. Stok Android'deki geri düğmesi, solda bulunuyor.

Galaxy S8'in Gezinti Düğmeleri Yer Değiştirebiliyor!
Görsel: Sammobile.com

Galaxy S8'in Home düğmesi her zaman görünüyor, Always on Display işlevini kapatsanız bile. Dilerseniz, bir seçeneği etkinleştirerek Home düğmesine sert bastığınızda direkt olarak giriş ekranına gidebiliyorsunuz (kilit ekranını atlayarak). Ekrana ne kadar basınç uygulamanız gerekeceğini de değiştirebiliyorsunuz. Samsung'un fiziksel Home düğmesine benzer bir his için hassasiyeti sonuna kadar düşürebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları