Galaxy Watch 7 Ultra'nın çok net görüntüleri sızdırıldı

Sızdırılan yeni Galaxy Watch 7 Ultra görselleri, tasarım tarafında büyük değişiklikler olacağını gösteriyor. Ama hepsi bu kadar da değil...

Galaxy Watch 7 Ultra'nın çok net görüntüleri sızdırıldı

Samsung'un beklenen Galaxy Watch 7 Ultra akıllı saatinin görselleri, OnLeaks ve Smartprix tarafından sızdırıldı. Görsellere göre saat, kare şeklindeki yeni kasası ve ekstra düğmesiyle biraz Apple Watch Ultra'ya benziyor.

Görsellerde, ekranın etrafında yükseltilmiş bir çerçeve var, ancak resimlerden Samsung'un herhangi bir dokunmaya duyarlı veya döndürme kontrolü ekleyip eklemediğini söylemek zor. Watch 7 Ultra aynı zamanda oldukça iri görünüyor ki bu da geçen ay Samsung'un daha büyük bir “Pro” saat modeli yapacağı söylentisiyle örtüşüyor.

Ortada, her zamanki iki fiziksel düğmenin yanında üçüncü bir fiziksel düğme var gibi görünüyor. Belki de bu, özellikle Galaxy AI ile ilgili ek işlevler için kullanılacak olabilir.

Yeni saatte yeni bir sağlık sensörü dizilimi ve daha büyük hoparlörler bulunacak. Tüm bunların yanı sıra hoparlör netliğini artırabilecek daha fazla mikrofon deliği de dahil olmak üzere bazı ekstra işlevler olabilir.

Görünüşe göre her şeyin tamamen netleşmesi için Samsung Unpacked etkinliğini beklememiz gerekiyor. 10 Haziran'da gerçekleşmesi beklenen etkinlikte, Watch 7 dışında Samsung'un 6. nesil katlanabilir telefonlarını ve Galaxy Ring'i de tanıtacağı düşünülüyor.