Galaxy Watch Active Özellikleri Belli Oldu

Samsung'un gelecek akıllı saati Galaxy Watch Active özellikleri belli oldu. Samsung, dönen çerçeveden vazgeçiyor...

Galaxy Watch Active belli oldu

Galaxy Watch Active ile ilgili daha fazla bilgi geldi. Samsung'un gelecek akıllı saati Galaxy Watch Active, Samsung'un inovatif bezel halkasına sahip olmayacak. Daha önce Pulse kod adıyla sızan ve sonra adının Galaxy Watch Active olacağı ortaya çıkan saat, özel habere göre diğer özellikleriyle de kendini daha fazla gösteriyor.

Bezel yok, ekran daha küçük

Evet, Galaxy Watch Active'in ekranı, Samsung'un halihazırdaki akıllı saatlerinden daha küçük olacak. Daha önce Gear Sport'tan daha büyük bir ekranla geleceği söylenen, Galaxy Watch Active'ın ekranı 1.1 inç boyutunda olacak. Çözünürlük ise aynı; 360x360 piksel.

Daha küçük ekranla özellikle sporculara özel bir saat hazırlamayı amaçlayan Samsung, Galaxy Watch Active ile bunu sağlayacak gibi, fakat keşke dönebilir bezel halkasından vazgeçmeseymiş. Zira saatin kullanımı bu sayede çok daha kolay. Öte yandan bezel kullanımı, diğer markalardan ayrım noktasını da oluşturuyor.

Galaxy Watch Active özellikleri

Galaxy Watch Active, şu an için SM-R500 modeliyle sızmış durumda. Saatin farklı versiyonları olacak mı şimdilik belli değil. Ancak bu modelinde 1.1 inç ekranın yanı sıra şu özelliklerin olacağını da söyleyebiliriz:

Galaxy Watch Active, 50 metreye kadar suya dayanıklı olacak. Muhtemelen MIL-STD-810G sertifikasyona sahip üretilen saat, çift çekirdekli Exynos 9110 işlemci, 4 GB kapasitesinde depolama alanı, Bluetooth 4.2, NFC ve Wi-Fi bağlantısı (3G veya 4G desteği yok) ile Tizen (versiyon 4.0.0.3) işletim sistemi ile beraber gelecek. Bixby Reminders desteği de sunacak olan Galaxy Watch Active, 13 mm ile Gear Sport'tan (11.6 mm) daha kalın olmasıyla da dikkat çekecek.

Galaxy Watch Active'in 20 Şubat'ta Galaxy S10 Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Artık bekleyip göreceğiz.

Okuyucu Yorumları