Galaxy Z Fold 6 için hayal kırıklığı yaratan sızıntı

Samsung'un merakla beklenen yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 6'nın kameraları bazı hayranları hayal kırıklığına uğratacak gibi gözüküyor.

Galaxy Z Fold 6 için hayal kırıklığı yaratan sızıntı

Son gelen duyumlara göre, Galaxy Z Fold 6'da bazı kamera yükseltmeleri bekleyen Samsung hayranları hayal kırıklığına uğrayabilir. Samsung'un yaklaşmakta olan katlanabilir cihazının, 2023'teki kardeşi Galaxy Z Fold 5 ile aynı kamera sistemiyle geleceği söyleniyor. İddiaya göre bu durum Galaxy Z Fold 6'nın hem ön hem de arka kameraları için geçerli.

Güvenilir kaynaklardan biri olan IceUniverse, Samsung Galaxy Z Fold 6'nın kamera özelliklerinde en azından donanım tarafında sabırsızlıkla beklenecek bir şey olmadığını ve Galaxy Z Fold 5 ile aynı olacağını iddia ediyor. Bu, Samsung'un donanım değişiklikleri yapmayabileceğini, ancak bazı yazılım hilelerini kullanabileceğini gösteriyor.

Söylentilere inanacak olursak, Galaxy Z Fold 6 50MP ana kamera, 12MP ultra geniş kamera ve 10MP 3x telefoto kamera ile gelecek. Ön ekrandaki kameranın 4MP çözünürlükte olacağı, kapak ekranının ise 10MP selfie kamerası taşıyacağı tahmin ediliyor.

IceUniverse daha önce Galaxy Z Fold 6'nın Galaxy Z Fold 5'te olduğu gibi 4.400 mAh pil ve 25W kablolu şarj desteğine sahip olacağının düşünüldüğünü açıklamıştı. İşlemci konusunda ise tercih yeni Snapdragon 8 Gen 3'den yana olacak.

Samsung'un Galaxy Z Fold 6'yı, Paris Olimpiyatları başlamadan önce Temmuz 2024'te, biraz erken gerçekleşeceği söylenen bu yılın ikinci Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtması bekleniyor.