Gameloft bu oyunları Apple TV'de yayınladı

Gameloft, popüler oyunlardan Asphalt ve Dungeon Hunter'ı yeni Apple TV için yayınladı.

Apple TV'de 2 yeni yayın!

Yeni tvOS işletim sistemi, güçlü A8 chipi sayesinde Asphalt 8: Airborne ve Dungeon Hunter 5 istisnai grafikler ve gelişmiş görsel efektler ile TV'de yeni işlevleri tanıtıyor olacaklar.

Asphalt 8: Airborne'daki yarışlar, Siri'ye yerleştirilen ivmeölçer sayesinde çok daha fazla adrenalin vererek, arabaların dönmesi gereken virajları tam hızla almalarına yardımcı olacak. Bu sayede de oyuncular gerçek yarış heyecanını kesintisiz şekilde yaşayabilcekler. Ayrıca eEntegre game Center özeliği sayesinde oyuncular oyundaki gelişmelerini iPhone, iPod touch ve iPad'lerine senkronize edebilcekler. Asphalt 8:Airborne ve Dungeon Hunter 5 kusursuz bir oyun deneyimi sunarak, oyunculara televizyon deneyimlerine yeni boyut kazandırıyor olacak.

Asphalt 8: Airborne ücretsiz olarak App Store'dan Apple TV için indirilebilir. Dungeon Hunter 5, Apple TV için App Store'da bu hafta içerisinde yayınlanıyor olacak. Bu iki başlıklar haricinde Dragon Mania Legends, Gangstar Vegas, Modern Combat 5: Blackout, My Little Pony – Friendship is Magic, Siegefall, Trivial Pursuit & Friends ve UNO & Friends önümüzdeki aylarda Apple TV'de yayınlanacak başlıklar arasında yer alıyor.

Okuyucu Yorumları