Gionee'den 5.5 mm'lik, jilet gibi cep!

Bu telefonu gördüğünüzde, ince sandığınız tüm cepler gözünüze "takoz" gibi görünecek!

En incesi artık o!

Cep üreticileri şu sıralar incelik yarışını bir kenara bırakmış olsalar da, daha ince cepler için rekabet bir yerlerde hala devam ediyor. Gionee tarafından üretilen 5.5 milimetre kalınlığındaki telefon Elife S5.5, dünyanın en incesi olma iddiasında.

Böylece 5.75 mm kalınlığındaki Vivo X3, dünyanın en ince telefonu olma ünvanını Elife S5.5'e teslim etmiş oluyor. Karşılaştırma yapabilmeniz için iPhone 5S'in 7.6 mm olduğunu hatırlatalım. Cihazın ince olması nedeniyle, pil ömrünün kötü olabileceğini düşündüyseniz yanılıyor olabilirsiniz. Gionee'nin iddiasına göre Elife S5.5, 2.300 mAh piliyle çok daha kalın olan amiral gemisi Elife E7 gibi 1 günü çıkarabiliyor.

Cihazın çözünürlüğü açıklanmayan, 5 inç'lik bir ekranı bulunuyor. Android tabanlı "Amigo" ile çalışan cep, dört çekirdekli 1.7GHz işlemciye, 2GB RAM'e, 13 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kameraya sahip. Elife S5.5'in 3G modeli, Çin'de 370 dolardan ön siparişe sunulmuş durumda. Gionee, cebin 40 ülkede daha piyasaya sürüleceğini söylüyor.

Okuyucu Yorumları