Google'ın çöpe giden 8 ürünü

Google'ın milyonlarca dolar döktüğü bu projeler, bugün ya ortadan kalktı, ya da sürünüyor!

Google'ın çöpe giden 8 ürünü

Google'ın çeşitli projelere adeta kamyonla para döküp, sonra onları kapattığına sıkça şahit oluyoruz. Sürekli yeniliğin peşinde olması gereken Google için bu çok da büyük bir sorun değil.

İşte Google'ın ilk çıkardığında harika görünen, ancak daha sonra unutulup giden 9 ürünü:

Google Wave

Google'ın e-posta hizmetini tarihe karıştıracağına inandığı Wave'den artık hiç bahsedilmiyor.

Nexus Q

Bir medya merkezi cihazı olan Nexus Q, Play Store uygulamalarınızı oturma odanıza getirmeyi amaçlıyordu. Ancak Google'ın top şekilli cihazı bugün satılmıyor bile.

Pool Party

Bir fotoğraf paylaşma uygulaması olan Pool Party, Google tarafından 187 milyon dolar karşılığında Slide'dan satın alınmıştı. Ancak görünüşe bakılırsa bugün partiye katılan pek kimseler yok.

Google Buzz

Gizlilik konusunda büyük sorunlar yaşayan sosyal ağ Buzz, arama devinin tarihin derinliklerine karışan sosyal ağlarından sadece bir tanesi.

Google Goggles ve diğer unutulanlar

Google Goggles ve diğer unutulanlar

Google Goggles

Googgles, telefonunuzun kamerasını herhangi bir nesneye yönelterek onun hakkında internetten bilgi toplamanıza izin veriyor. Harika bir teknoloji de olsa onu kaç kişinin bildiği ve kaç kişinin kullandığı tartışılır.

Mail Goggles

Mail Goggles, sarhoşken patronunuza öfke dolu e-postalar göndermenize engel olmayı amaçlıyor. Tabi ki bu seçeneği Gmail içerisinden etkinleştirdiyseniz.

Google Glass

Google'ın Terminator görüşü sağlayan gözlükleri hepimizi heveslendirmişti. Ancak gözlüklerin, pil ömrü, görüntülere odaklanma sorunu gibi sorunlara sahip olduğu anlaşıldı.

Google'ın kendi kendine giden arabaları

Sürücüsüz giden otomobiller, harika icatlar olabilirler. Ancak sanırız çok uzun bir süre onları yollarda göremeyeceğiz.

Okuyucu Yorumları