Google Pixel Deneyimini Telefonunuza Getirin!

Google Pixel'in yeniliklerini kendi telefonunuza getirmenin yollarını açıklıyoruz!

Pixel'i deneyimleyin!

Google'ın yeni telefonu Pixel'i gördükten sonra kendi Android'li telefonunuzun ilkel kaldığını düşünüyor olabilirsiniz. Ne de olsa Pixel, yeni bir giriş ekranı, Google Assistant, sınırsız fotoğraf depolama alanı ve fazlasıyla geliyor.

Üzülmeyin çünkü Pixel'in izini sürmenizin yolları var. Kullandığınız işletim sistemi Android olduğuna göre APK dosyalarıyla istediğiniz uygulamayı yükleyebilir ve kişiselleştirmenin tadını çıkarabilirsiniz. İşte Pixel satın almadan, telefonunuzu Pixel'e benzer hale getirmenin yolları.

1. Yeni bir launcher indirin

Tavsiyemiz, Action Launcher 3'ü kullanmanız. Bu launcher, Pixel Launcher'ın yeni tasarımını taklit ediyor ve şu an sadece Android 7.1'de bulunan bazı özellikleri telefonunuza getiriyor.

Macerayı seviyorsanız, Pixel Launcher'ın APK dosyasını yüklemeyi de deneyebilirsiniz.

2. Estetik değişiklikler yapın

Google'ın Play Store'da yayınladığı Wallpapers uygulaması sayesinde arka plana müthiş manzaralar veya şehir görüntüleri yerleştirebilirsiniz. Dilerseniz, kullanıcılar tarafından çıkartılıp paylaşılan zil seslerini ve uyarı seslerini de indirebilirsiniz.

3. Google Assistant (tam olmasa da)

3. Google Assistant (tam olmasa da)

Asistan işlevi Pixel'e entegre olarak geliyor ve bu yüzden aynı deneyimi telefonunuzda elde etmenin imkanı yok. Ancak Asistan, Allo uygulaması içinde bulunduğundan buradan sesli mesaj gönderme, hava durumunu öğrenme, randevu oluşturma gibi birçok işleve ulaşmanız mümkün.

Okuyucu Yorumları