Google’ın beklenen yeni katlanabilir telefonu Pixel Fold 2 görüntülendi

Google, Pixel Fold ile ilk katlanabilir telefonunu bir süre önce piyasaya sürdü. Şimdi gözler, dev şirketin sıradaki modeline çevrilmiş durumda. İşte o model, yani Google Pixel Fold 2, ilk kez kameralara yansıdı.

Google’ın yeni katlanabilir telefonu görüntülendi

Ortaya çıkan yeni bir kare sayesinde, yeni nesil Google Pixel Fold 2'nin neye benzeyeceğini ilk kez öğrenmiş olabiliriz. Tabii ki bahsi geçen karenin erken bir mühendislik örneği olma ihtimalinin hiç de az olmadığı unutulmamalı.

Henüz tanıtılmamış olan Google’ın yeni katlanabilir telefonunda dikkat çeken ayrıntılardan biri, hiç kuşkusuz kamera çıkıntısı. Android Authority tarafından yayınlanan fotoğrafta, Pixel Fold 2'nin ekran tarafında fotoğrafı çeken elin yansımasını görebiliyoruz. Diğer tarafta ise çıkıntılı bir kamera bloğu görülüyor.

Sızıntıyı ortaya çıkaran Android Authority sitesine göre, fotoğraf Pixel Fold 2'nin geçen yılki Tensor G3 yerine Google Tensor G4'ü çalıştıracağını iddia eden aynı kaynaktan geliyor. Bu, bir nesil atlanacağı anlamına geliyor, böylece özellikleri sonbaharda piyasaya sürüldüklerinde Pixel 9 ve Pixel 9 Pro ile aynı seviyede olacak. Ayrıca katlanabilir cihazda 16GB'a kadar RAM'den de söz ediliyor.

Pixel Fold 2 ile ilgili her şey Google tarafından resmi olarak duyurulana kadar, tüm bunlar söylentiden ibaret. Samsung'un katlanabilir cihazlarının çıkışına yakın bir zamana denk gelmesi için cihazın yaz başında piyasaya sürüldüğünü görebiliriz. Ya da Google, Pixel cihaz ailesini tamamen ortaya çıkarmak için sonbahara kadar bekleyebilir.