Güzel anılarınız canlı kalsın!

Fotoğraflarınızdan video ve slayt gösterileri hazırlayın, onları canlı olarak saklayın!

Güzel anılarınız canlı kalsın

Bir fotoğraf makineniz var mı? O zaman en güzel anlarınızı, kısa bir süre içerisinde, izleyenleri etkisi altına alacak çarpıcı slayt gösterilerine dönüştürün. Fotoğraflarınızdan videolar yaratmak işte bu kadar kolay.

Mulltimedya Slayt Gösterileri ile rahatça etkileyin:

Dijital kameralarda, cep telefonlarında, tarayıcılarda, hafıza kartlarında, CD disklerde, MP3 ya da İnternet'te mevcut diğer formatlar halinde bulunan istediğiniz medya türündeki kayıtlarınızı sisteme aktarın. Kötü çekimleri bile kendi kendinize düzeltin (Orjinal dosya değişmeden korunuz / non-destructive Optimizasyon).
Uygun fon müziklerini, efektleri ve kişisel metinleri ekleyin. Etkileşimli DVD menünüzün otomatik olarak oluşturulduğu slayt gösterinizi diske yazın ve TV'de ya da PC üzerinden İnternet' te sunun

3 dakikada slayt gösterileri!

Eğlenceli anlarınızı severek slayt videolarına dönüştürmek istiyor ancak gerekli zamanı bulamıyor musunuz? Çok kısa bir süre içerisinde özel bir hediye mi bulmanız gerekiyor? Ya da konuklarınız ayrılmadan önce onlara, kutlamanız esnasında çekilmiş fotoğraflardan oluşan bir multimedya fotoğraf gösterisi mi hediye etmek istiyorsunuz?

O zaman siz de konuklarınızı baştan çıkarıcı otomatik slayt gösterileri ile etkileyin ve 15 stil şablonu yardımıyla rekor sürelerde unutulmayacak gösteriler yaratın.

Fon müziği ya da Soundtrack:

Kusursuz bir fotoğraf gösterisinin olmazsa olmazı uygun bir fon müziğidir. Hiçbir şey, kayıtlarınızın etkileyiciliğini bir harmoni içerisindeki görüntü ve müzik birlikteliği kadar belirgin kılamaz.

Elinizdeki CD'lerde ya da MP3 cihazınızda istediğiniz müzik parçaları yoksa, program DVD' si içerisinde bulunan ve 7 uluslararası müzik tarzına hitaben profesyonel stüdyo ve ses kalitesinde düzenlenmiş 40'ın üzerinde parça arasından tatil, parti ya da doğum günü gösterilerinizin atmosferine uygun arka plan müziklerini gönül rahatlığı içerisinde kullanabilirsiniz.

Detaylı bilgi için Türkiye dağıtıcı firma: www.impeks.com

Download-Linki: http://www.magix-online.co.uk/network/tr/2011/pool_tr/fotos_auf_cd_dvd_10_474mb_tr.exe

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları