Halo 5'in kapak resmi belli oldu!

E3 konferansı yaklaşırken Microsoft, dikkatleri Halo 5 üzerine çekmeye başlıyor...

İşte Halo 5'in kapak resmi!

Microsoft, "Halo 5: Guardians" oyununun resmi kapak resmini yayınladı ve bu resimde, oyunun iki ana karakteri arasındaki mücadeleci ilişki gözüküyor.

"Halo 5" ile beraber markanın ana karakteri Master Chief, serinin gözü pek kahramanını araştıran ve avlayan yeni bir Spartan olan Jameson Locke ile karşı karşıya gelecek. Microsoft'un resmi Xbox Wire internet sitesinde açıklandığı üzere, oyunun kapak resmi, karşı karşıya duran iki Spartan ile bu rekabeti göstermekte.

Bu resminin yanı sıra, Microsoft'un "animated poster" olarak adlandırdığı bir video da yayınlanmış durumda. Bu video içerisinde Chief ve Locke'un mücadelesi sırasında onları destekleyen Spartan takımları gözüküyor. Kutu resminin de videonun da arka planında Banshee'ler görünmekte ve buradan da Covenant'ın oyuna dönüş yapacağını söyleyebilmek mümkün oluyor. Ayrıca, büyük olasılıkla Halo 4'ün kötü karakteri olan Didact ile alakalı olan büyük bir obje de arka planda görünmekte.

Halo 5, 27 Ekim tarihinde Xbox One'a özel olarak yayımlanacak. Oyun hakkında daha fazla bilginin, büyük olasılıkla tek kişilik senaryosundan bir parça da içerecek şekilde, Haziran'daki E3 konferansında açıklanması bekleniyor...

Okuyucu Yorumları