Hangi Galaxy S24 yapay zeka özellikleri eski Galaxy telefonlara da gelecek?

Samsung'un, Galaxy S24 serisi ile sunduğu Galaxy AI yapay zeka özelliklerinin bazılarının eski Galaxy modellerine de geleceği biliniyor. Peki ama hangileri?

Hangi Galaxy S24 yapay zeka özellikleri eski Galaxy telefonlara da gelecek?

Samsung, Galaxy S24 serisindeki yeni Galaxy AI yapay zeka özelliklerinden hangilerini eski cihazlara sunulacağını hala resmi olarak duyurmuş değil. Ancak Samsung İngiltere tarafından sunulan bir model karşılaştırma sayfası ve iyi araştırılmış gibi görünen bir Reddit gönderisi, en az dört yapay zeka destekli özelliğin eski Galaxy akıllı telefonlara geleceğini öneriyor.

Bu özellikler arasında Google’ın Pixel cihazlarında da bulunan Circle to Search'ün (Arama Çemberi) yanı sıra Canlı Çeviri, Not Yardımı ve Fotoğraf Yardımı yer alıyor. Son üçü, OneUI deneyiminin bir parçası olarak paket uygulamalara dahil ediliyor. Örneğin Canlı Çeviri, Samsung Çevirici uygulamasında mevcutken, Not Yardımı, Samsung Notes’ta yer alıyor ve Fotoğraf Yardımı’na Galeri uygulaması aracılığıyla erişilebiliyor.

Ne yazık ki, çeşitli Android bloglarında yayılan ekran görüntüleriyle eşleşen Samsung İngiltere karşılaştırma sayfasını şu anda bulmak mümkün değil. Ancak, Samsung’un Unpacked lansman etkinliğinde Galaxy AI özelliklerinden bazılarını önceki cihazlara getireceğini söylediği düşünülürse, bu söylentide en azından bir miktar doğruluk payı olduğu tahmin edilebilir.