Hardcore PC Reactor: En yağlı masaüstü PC

Hardcore PC Reactor isimli sistem ile muhteşem soğutma tekniği: Tüm donanımları yağa batırın!

Yağa batırılan PC!

PC kullanıcılarının en çok dert yandıkları konuların başında kasalarının yüksek sıcaklığı geliyor. Kasa içi sıcaklık oranı normal değerleri aştığı taktirde donanımların büyük bir bölümünün ömründe önemli derecede azalma olabiliyor.

Hardcore Computer tarafından piyasaya sürülen yeni sistemler, tüm bu dertleri sona erdirebilir. Hardcore PC Reactor isimli sistemler, alüminyumdan imal edilmiş ve donanımları soğuk tutmak için özel yağlı soğutma sistemini kullanıyor. Diğer bir deyişle, GPU ve CPU'lar, güç kaynakları, anakart ve kasa içinde yer alan 3 adet SSD sürücülerin hepsi Core Coolant adı verilen özel bir sıvı yağın içerisine batırılmış durumda.

Üretici firmanın iddiasına göre, kullanılan yeni yağ soğutma tekniği, hava soğutmalı sistemlere göre 10 kat daha etkili bir yapıya sahip. Bunun yanında ürünün kullanıcıların kulaklarını şişiren gürültü sorunu da bulunmuyor.

Core 2 Extreme işlemciler, 8 GB'a kadar sistem belleği ve 3 adede kadar GeForce GTX 280 ekran kartı, sistemin ne kadar güçlü olduğunun bir kanıtı. Ancak bu güçlü sisteme sahip olmak isteyenler, en azından 4500 Doları gözden çıkartmak zorunda. Konfigürasyona göre bu rakam 10.000 Dolara kadar çıkabiliyor.

Galerimizden ürünün farklı açılardan çekilmiş fotoğraflarına ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları