"Helâl" Facebook Türkiye'de ortaya çıktı!

İslami değerleri ön planda tutarak kurulan yeni site, Türkiye'de ortaya çıkıyor! İşte detaylar...

İşte "helâl" Facebook!

Müslüman Sosyal Ağı ve IT Projesi Salamworld, ilk Global Zirvesi'ni 13 Şubat, 2012, Saat: 16.00'da, İstanbul Çiragan Palace Kempinski Hotel'de gerçekleştiriyor.

Dünyanın farklı bölgelerinden temsilciler, İslami değerlere dayalı olarak kurulma amacını taşıyan, bu yılın Ramazan ayında açılacak olan SalamWorld'ün I.Global Zirvesi'ne katılmak üzere bugün İstanbul'a geliyor. Salamworld Global Zirvesi'nin, İslam dünyasında, Müslümanların yararına ileri bilgi teknolojilerinin uygulanması ve fikir ve görüş alışverişinde bir platform oluşturulması ve üretici düşüncelerin üretilmesine hizmet etmesi hedefleniyor.

SalamWorld Zirvesi'ne önemli konukların ve hükümet yetkililerinin katılması bekleniyor. Zirve'ye 30'dan fazla ülkeden toplum ve liderler, ünlü kişilikler katılacak. Bunlardan bazıları: Nobel Barış Ödülü sahibi Yemenli Gazeteci ve Aktivist Tevekkül KERMAN, besteci ve şarkıcı Sami YUSUF, haberci ve haber sunucusu Rizwan KHAN , Bosna Hersek Diyanet İşleri Başkanı Mustafa CERIC ve Türkiye'den sanat ve tasavvuf müziği sanatçısı Ahmet ÖZHAN.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları