Hem marifetli, hem uygun fiyatlı router

TP-Link, 150 Mbps kablosuz iletim hızı gibi gelişmiş özelliklere sahip kablosuz router'ını tanıttı!

TP-Link'ten marifetli router

Kablolu, kablosuz ağ ürünleri alanında teknoloji ürünleri üreten TP-LINK, çok fiyatla satın alınabilen, harici antensiz şık tasarımı ile dikkat çeken, gelişmiş özelliklere sahip, kablosuz router'ı TP-LINK TL-WR720N'i üretti. Dört farklı kablosuz ağ yayını yapabilen ve yönetebilen, 150 Mbps iletim hızına, bant genişliği kontrolü yapabilme özelliklerine sahip router ile kablosuz ağ üzerinden birden fazla kişinin video aktarımı yapması, online oyun oynaması, yüklü dosyaları paylaşması, farklı ağ alanlarını kullanması, VoIP aramaları (Data hattı üzerinden ses transferi) yapmaları mümkün oluyor.

Çok sayıda ağ: Cihaz, birden fazla SSID kablosuz ağ yayını yapma özelliği sayesinde aynı anda farklı kullanıcılar için şifreleme de yaparak güvenli kablosuz bağlantı imkanı sunuyor. Bu özelliği sayesinde kullanıcılar kendilerine ait ağ alanlarına sahip olabiliyor, aynı ağı paylaşmanın riskleri ve olumsuz etkileri (İletişimin kesilmesi, kirlenmesi gibi) ortadan kalkıyor. Gelişmiş CCA (Clear Chanel Assesment) teknolojisi ile kablosuz ağlara arasındaki çatışma engelleniyor, böylece iletişim kesintisiz ve pürüzsüz devam ediyor. Ağların güvenliği ise WPS düğmesine basarak kolaylıkla sağlanıyor.

Kontrollü bant genişliği: Cihazda bulunan IP QoS ile trafik öncelendirme ve ağ yöneticlerine her bir PC'ye atanacak bant genişliğini tanımlama imkanı sunana IP tabanlı bant genişliği kontrolü ile bant genişliğini düşüren müdahalelere karşı tam ve etkin bir çözüm sunularak, tüm kullanıcılar için optimum performans sağlanıyor.

TL-WR720N router'ın diğer özellikleri ve fiyatı

TL-WR720N router'ın diğer özellikleri ve fiyatı

Yüksek hız: 802.11 N teknolojisi üzerine kurulan gelişmiş IEEE 802.11b/g/n ile uyumlu olan TL-WR720N router, geleneksel 11g ürünlerin 9 katı hız ve 4 katı kapsama sunuyor.

TP-LINK Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, 150 Mbps'e kadar kablosuz veri aktarım hızı sunan ve gelişmiş özellikleri ile dikkat çeken TL-WR720N'in, TP-LINK'in 1000 Ar-Ge mühendisi ile üretilen ileri teknolojisinin ürünü olduğunu ve en uygun fiyat-performans dengesi ile Türk kullanıcısının beğenisine sunulduğunu söyledi.

Ali Dinçer, TP-LINK'in, Türkiye'de 2011 yılında distribütörler aracılığıyla 840 bin adet kablolu-kablosuz ağ ürünü satışı gerçekleştirdiğini ve geçtiğimiz yıl satılan her iki ağ ürününden birisinin TP-LINK markası taşıdığını belirterek, "TP-LINK, araştırma kuruluşu In – Stat'ın rakamlarına göre de Kablosuz (WiFi) Ağ Donanım Çözümleri Pazarı'nda 2011 yılının ilk 9 ayında ( Üç çeyrekte) dünyada dağıtım kanalına en yüksek satışı gerçekleştiren teknoloji şirketidir. TP-LINK, geliştirdiği ileri teknoloji ürünleri ile 2012 yılında da Türkiye ve dünyada lider olduğu alanlarda konumunu sağlamlaştırmaya devam edecektir" dedi.

TP-LINK TL-WR720N'in bazı özellikleri şöyle:

150Mbps'a varan kablosuz bağlantı hızıWPS düğme bağlantısı ile kolay ve güvenilir şifrelemeGüvenli bir şekilde birden fazla SSID kablosuz ağ yayını yapmaIP tabanlı bant genişliği kontrolüyle, tüm kullanıcılara etkin kullanım hakkı Harici antensiz, ergonomik, şık tasarım Ebeveyn Kontrol özelliği ile ailelerin ve ya yöneticilerin çocuklar ve çalışanlar için sınırlı erişim alanı oluşturabilme özelliği.

TL-WR'720N'in tavsiye edilen satış fiyatı; KDV dahil 54.90 TL.

Okuyucu Yorumları