Hem Windows'lu PC, Hem de Android'li Telefon!

Telefon görünümlü bu küçük canavar, içinde hem bir Windows PC'sini, hem de Android'li telefonu barındırıyor!

Hem Windows'lu PC, hem de telefon!

Telefonlara birden fazla işletim sistemi yüklendiğini görsek de, bu şekilde satılan telefonlara pek alışkın değiliz. Indiegogo'da fon toplayan Trinity de henüz satılmıyor ancak Android ve Windows 10'u bir araya getiriyor. Onu özel yapan ise, Windows'lu bir telefon değil PC olması.

ARM tabanlı Trinity, Windows 10'u ikinci Intel tabanlı işlemcisinde çalıştırıyor. Görünüşü darbelere dayanıklı telefonları andıran cihaz, 19mm'lik kalınlığıyla oldukça hantal. Bunun nedenlerinden bir tanesi, üzerindeki bağlantı noktalarının çokluğu. Telefonda iki HDMI portu, iki tam boyutlu USB portu var. Cihazda micro USB veya ses girişi ise yer almıyor.

Ancak Trinity'nin üzerinde ses ihtiyacınızı giderecek bir çift hoparlör bulunuyor. 5 inç'lik ekranı ne yazık ki sadece 800x480 çözünürlük sunuyor, bu yüzden ekranda Windows 10'u çalıştıramıyorsunuz. Bunun için telefonu HDMI üzerinden bir monitöre bağlamanız gerekiyor. Telefon görüşmelerini sadece Android'li telefonda yapabiliyorsunuz, Windows'ta bu işlevi kullanamıyorsunuz.

Trinity ile aranızdaki en büyük engel ise 699 dolarlık fiyatı ve Aralık 2017'de çıkacak olması. Her şeye rağmen Trinity ilginç bir cihaz ve hem iş dünyası, hem de son kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanacak gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları