Her an internete bağlı kalmanın yolları!

İnternet bağlantısından bir dakika bile uzakta kalmak istemiyorsanız, bu yazımızı okumalısınız!

İnternetten hiç kopmayın!

E-postalar, sosyal ağ güncellemeleri, arkadaşlarımızla mesajlaşma derken internete neredeyse günün tüm saatlerinde bağlanmamız gerekiyor. İşte ister evde olun ister yolda, okulda veya işte, her yerde bağlı kalmak için yapmanız, sahip olmanız gerekenler.

3G ile bağlanın

3G destekli bir cihaz ile hızlı internetin tadını çıkarabilir, bol miktarda veriyi hızla gönderip alabilirsiniz.

Cep telefonları

Yoldayken internete bağlanmanın en iyi yollarından bir tanesi de akıllı ceplerden geçiyor. Akıllı ceplerin çoğu, sizi internete bağlayacak bir web tarayıcısına ve sosyal uygulamalara sahipler.

Tethering

Akıllı cebiniz, kendisini internete bağlayabildiği gibi, çevresindeki Wi-Fi destekli cihazları da internete bağlayabilir.

3G USB modemler ve diğer ihtiyacınız olanlar

3G USB modemler ve diğer ihtiyacınız olanlar

3G USB modemler

İnternete bağlanmak için cep telefonunuzu kullanmak istemiyorsanız, mobil hizmet sağlayıcılarının sunduğu 3G modemlerden belirli bir ücret karşılığında faydalanabilirsiniz.

Wi-Fi bulucu

Kotanızın bitmek üzere olması gibi çeşitli nedenlerle bazen mobil bağlantıyı kullanmak istemeyebilirsiniz. Bu durumda iOS ve Android'de bulunan Wi-Fi hotspot bulucu uygulamalarından faydalanabilir, ücretsiz internet bağlantısı sağlayan noktaları harita üzerinde bulabilirsiniz.

Güç

Sürekli internete bağlı olmak için cihazlarınızın güç ihtiyacını da tam olarak karşılamanız gerekiyor. Bunun için aracınızda bir şarj cihazına, yedek bir pile, çantanızda taşıyacağınız ek bir adaptöre ihtiyacınız olabilir.

Okuyucu Yorumları