"Her PC Oyununu Çalıştıran" Taşınabilir Konsol!

PC oyunlarının çoğunu çalıştırmayı amaçlayan el konsolu, görüntüsü ve özellikleriyle sizi etkileyebilir!

Hayal konsol, gerçeğe çok yakın!

Teknoloji söz konusu olduğunda cihazları giderek daha küçük ve daha güçlü hale getirmek gibi bir takıntımız olduğu söylenebilir. Daha önce GPD WIN gibi cihazlara rastladık ancak PGS Lab işleri bir adım ileriye taşımak istiyor.

Yaklaşık iki yıl önce çalışmalarına başlayan PGS Lab, "neredeyse tüm PC oyunlarını çalıştıracak dünyanın ilk taşınabilir oyun konsolunu" üreteceğini söylemişti. Bunun birkaç ay sonrasında bir Kickstarter kampanyası başlatıldı ve 300.000 dolardan biraz fazlası toplandı.

Cihaz sonraki birkaç ay sonrasında şekillenmeye başladı ve düğme düzeninde, omuz düğmelerinde düzenlemeler yapıldı. Hatta cihaz, Lite ve Hardcore olmak üzere iki modele bölündü. İlk çıkış tarihini tutturamayan PGS özür diledi ve yeni tarih olarak 2017'nin ikinci çeyreğini verdi. Bu sürenin içerisine şu sıralar girmeye başlıyoruz ve cihazın özelliklerine baktığımızda, hiç de fena bir manzarayla karşılaşmıyoruz:

Sistemin belirli bir kitleye hitap ettiği kesin; üstelik internette büyük hayaller vadeden projelere her zaman dikkatle yaklaşmak gerekiyor. PGS, Lite için şu an 259 dolar, Hardcore için ise 319 dolar karşılığında ön-sipariş vermek mümkün. Ancak tedbirli davranmaktan yanaysanız, resmi çıkış tarihini bekleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları