Herkese 7 bedava film!

Korsan korkusu olmadan, gönül rahatlığıyla indirip izleyebileceğiniz 7 harika film... Hepsi içeride!

Herkese 7 bedava film!

Cuma akşamlarınızı nasıl geçirirsiniz? Dışarıda arkadaşlarınızla mı? Evde oyun oynayarak mı? Ya da evde koltuğa uzanıp bir korku filmi seyrederek mi? Eğer son tercih ilginizi çekiyorsa size güzel bir teklifimiz var. Sizin için internetten bedava olarak izleyebileceğiniz ya da indirebileceğiniz 7 klasik korku filmi seçtik!

1- Nosferatu

Bram Stoker'ın meşhur Drakula romanını izinsiz bir şekilde uyarlayan bu film daha sonra açılan davalarla birlikte toplatıldı ve neredeyse her kopyası yakıldı. Film siyah-beyaz ve herhangi bir sesli diyalog barındırmıyor.

2- White Zombie

1932 yapımı bu filmde Bela Lugosi başrolde oynuyor. Haiti'deki adasında iki genci evlendirmeye çalışan ve insanları zombi yapan bir iksir üreten Lugosi'nin hikayesini anlatan film 11 günde, küçük bir bütçe ile çekilmiş.


3- House on Haunted Hill

Frederick Loren lanetli tepedeki evde geceyi geçirene 10.000 $ teklif ediyor! Geçtiğimiz yıllarda tekrarı çekilen filmin 1959 yılında Vincent Price'ın başrolde oynadığı orjinal hali.

Cuma geceleri için 7 bedava film!

Cuma geceleri için 7 bedava film!
Freddy yok ama başkaları var

4- Horror Hotel

Horror Hotel Nan Barlow adındaki genç bir öğrencinin yaz tatilinde cadılık ve büyü ile ilgilenmeye karar vermesini ve tatilini New England'da geçirmeye karar vermesini anlatıyor. Öğretmeninin önerisini dinleyen Nan New England'a gider ve buradaki Raven's Inn de kalmaya karar verir...


5- Last Man on Earth

Yine Vincent Price'ın baş rolünde oynadığı bu film geçtiğimiz yıllarda tekrar beyazperdeye uyarlanmıştı. İnsanoğlu bir hastalıkla karşı karşıyadır ve hastalananlar güneş ışığından korkan vampirlere dönüşmektedir. Sadece Vincent Price bu hastalığa yakalanmamıştır ve o da kendini geceleri eve kapanıp gündüzleri vampirleri avlayarak yaşamaktadır.

6- Night of the Living Dead

George Romero'nun bu kült filmi Pensilvanya'da bir çiftlik evinde zombilerle mücadele eden 7 insanın hikayesini anlatıyor.


7-The Driller Killer

1979 yapımı bu film diğer filmler gibi vampirlerden, büyüden ya da zombilerden bahsetmese de yavaş yavaş delirmeye başlayan bir sanatçının hikayesini gayet vahşet dolu ve kanlı bir biçimde seyircilere aktarıyor.

Okuyucu Yorumları