Hiç Ghostbusters, Power Rangers veya GI Joe karakteri olmak istediniz mi? Bu artık mümkün!

Hiç bir Ghostbusters, Power Rangers, Star Wars veya GI Joe karakteri olmak istediniz mi? Hasbro, ikonik aksiyon figürlerine yüzünüzü 3D olarak basarak bunu gerçeğe dönüştürüyor.

Hayalet avcısı ya da Örümcek Adam olmanız artık mümkün

Power Ranger, Ghostbusters ya da GI Joe karakterlerine gönül verdiyseniz ve kendinizi bu ünlü yapımlarda bir karakter olarak görmek gibi bir hayaliniz olduysa, artık bunu kısmen de olsa gerçekleştirme şansınız var. Hasbro, 3D baskı ve yüz tarama teknolojilerini ayı potada eriterek bunu gerçekleştirmenin bir yolunu sunuyor. İnsanların yüzlerini tarayarak ve bunu 3D baskı makinesine aktaran şirket, insanları popüler yapımların unutulmaz figürlerine dönüştürebiliyor.

Bunu yapmak oldukça kolay. Hasbro Selfie Series web sitesine girerek Hasbro Pulse uygulamasını telefonunuza indirmeniz ve sonrasında yönergeleri izlemeniz yeterli. Akabinde şirket, sizin yüz verilerinizi alarak işleme koyuyor ve sonrasında da sizin yüzünüze sahip olan, istediğiniz figürü gönderiyor.

Figür seçenekleri de Power Ranger, Ghostbusters ya da GI Joe ile sınırlı değil. Buna Marvel Legends ve Star Wars figürlerini de dahil eden şirket, muhtemelen zamanla yelpazeyi çeşitlendirecektir.