Hindistan'ın da Artık Kendi MWC'si Var: IMC

Her yıl Barselona'da düzenlenen ve dev şirketlerin amiral gemisi ürünlerini tanıttığı MWC'ye, Asya'dan yeni bir "rakip" geliyor!

MWC'yi bırak; IMC'ye bak!

Hindistan her geçen gün daha büyük ve daha önemli bir market haline geliyor ve artık Mobile World Congress'in (MWC) arkasındaki isimler tarafından düzenlenecek, kendi ticaret fuarına ev sahipliği yapacak.

Economic Times'ın söylediğine göre Indian Mobil Congress (IMC) olarak adlandırılacak olan fuar, Cellular Operators Association of India (COAI – Hindistan Cep Telefonu Operatörleri Birliği) tarafından organize edilecek ve MWC'nin arkasındaki grup olan GSM Association tarafından desteklenecek.

Eylül ayı için ayarlanmış olan IMC, güney doğu Asya'daki uluslararası mobil cihaz fuarı eksikliğini tamamlayacak. Böylelikle de COAI Yöneticisi Rajan S Matthews'in belirttiği üzere yerel piyasalara ulaşmak kolaylaşacak.

MWC, yıllık olarak Barselona, İspanya'da gerçekleşen ve LG, Sony ve Samsung gibi büyük firmaların genellikle yıl için yeni ürün ve modellerini tanıttığı devasa bir elektronik fuarı..

Hindistan ise her geçen gün daha büyük bir market haline geliyor. Ayrıca yıllık telefon satışları şimdiden ABD'yi geçmiş durumda ve Hindistan'da internete bağlanan kişilerin sayısının artması ile beraber Facebook ve Microsoft gibi firmaların da ülkeye ilgisi artıyor...

Okuyucu Yorumları