Home Theatre PC'lere özel grafik kartı!

Asus'un ev sinema PC'lerine özel ekran kartı, fansız olmasıyla ve özellikleriyle dikkat çekiyor

Ev sinemalarına özel kart!

Home Theatre PC'de iyi performans sağlayan ASUS'un yeni grafik kartı GT520 piyasaya sürülüyor. ASUS GT520 yeni havalandırmasız tasarımıyla dikkat çeken grafik performansı sunarken etkili ve sessiz bir şekilde ısıyı azaltıyor. 1GB DDR3 hafıza ve Microsoft DirectX 11 desteğine sahip grafik kartı ile multimedya eğlencenin son yeniliklerine ulaşabiliyorsunuz.

NVIDIA GeForce grafik işlemci ünitesine dayalı ASUS GT520, çalışırken ses çıkarmayan ve pasif olarak çalışan etkileyici tasarımlı soğutucuya sahip. Bu da ev sinema sistemli PC'ler ve multimedya merkezleri aracılığıyla oyun ve multimedya eğlencenin düşük profilli grafik kartlarıyla mükemmel hale getiren sessiz bir ortam sağlıyor.

Küçük bir görünüme sahip GT520, en son grafik teknolojilerini sağlamak için DirectX 11'i tamamıyla destekleyen NVIDIA PhysX ve CUDA donanım özelliğini kullanıyor. Oyun oynamak için mükemmel özelliklere sahip GT520, video ve fotoğraf düzenleme hızını da maksimum düzeyde artırıyor. Parlak Full HD 1080p video oynatıcı Dual-link DVI endüstrinin en geniş ve en yüksek çözünürlüklü ince ekran görüntüsünü 2560x1600'e kadar sağlarken asıl HDMI'ın hızı ve düzgünlüğü aracılığıyla görüntüleniyor. Ek yararlar için D-sub bağlantısının da mevcut olduğu ASUS GT520, Google Chrome ve Internet Explorer 9 gibi tarayıcılar ile zengin web deneyiminin hızlandırılmış keyfini çıkarmanızın da en önemli destekçisi oluyor.

Kartın teknik özellikleri

Kartın teknik özellikleri

Kartın teknik özellikleri

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları