HP'den ikinci kartuşa yüzde 50 indirim!

Bilişim dünyasının devlerinden Hewlett-Packard'ın yeni kampanyasıyla ve büyük indirimle tanışın...

İkinci kartuşa dev indirim!

HP tüketicileri ve işletmeleri sevindirecek yeni kampanyasını duyurdu. Kartuş satın alanlara, ikincisini yüzde 50 indirimli olarak veren HP, toplam satın alma maliyetini düşürüyor ve kullanıcıların daha fazla baskıyı daha düşük maliyetle almasını sağlıyor.

Tüm kartuşlarda geçerli olan kampanya, HP'nin Best Buy, Bimeks, Cash&Cary, Darty, Electroworld, Gold Bilgisayar, hepsiburada.com, Mediamarkt, Metro, Office1, Teknolojiks, Teknosa, Tesco-Kipa, Trend, Vatan Bilgisayar gibi stratejik satış noktalarında 15 Nisan – 30 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak.

Wilhelm Imaging Research, Inc. (WIR)'ın kalıcılık testi programının üyesi olan HP, premium yazıcılar, kağıtlar ve orijinal kartuşlarıyla yapılan baskıların renk dayanıklılığını test ediyor. Bu testler Wilhelm Imaging Research, Inc. (WIR), tarafından dünyanın en önemli, bağımsız test laboratuarında yapılıyor. WIR tarafından Kasım 2009 da yapılan testlere göre HP yazıcılarla baskı alınırken HP premium fotoğraf kağıtları ve orijinal kartuşları kullanıldığında 100 yıl solmama garantisi veriliyor.

www.hp.com.tr/yuzde50

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları