HP'den yeni Photosmart fotoğraf yazıcısı

HP'nin yeni Photosmart fotoğraf yazıcısı Bluetooth ile baskı gibi ilginç özellikler sunuyor...

HP'den fotoğraf stüdyosu

Eylül'de çıkan yeni HP Photosmart TouchSmart yazıcı ailesinin yeni üyesi olan HP Photosmart A646 Compact satışa sunuldu. Bu yeni ürün, tek dokunuşla, bilgisayar kullanmaya gerek olmadan fotoğraf baskısı yapabiliyor.

HP Photosmart A646 Compact yazıcı, geniş TouchSmart ekranını HP TouchSmart yönetim paneli üzerindeki basit kullanımlı menüsüyle birleştirerek, bir bilgisayara bağlanmayı gerektirmeden fotoğraf görüntüleme, düzenleme, oluşturma ve özelleştirme işlemlerini kolaylaştırıyor. Çektiği resimleri anında yazdırmak isteyen fotoğrafçılar ve baskı için kısıtlı vakti olanlar için uygun olan bu taşınabilir cihaz, aynı zamanda Bluetooth destekleyen cep telefonlarına(1) baskı olanağı sağlayarak, kullanıcıların her yerde fotoğraflarını yazdırabilmelerini ve paylaşabilmelerini sağlıyor.

Minik fotoğraf stüdyosu
Kullanıcılar HP TouchSmart yönetim panelini kullanarak, sanal klavye ya da dijital kalem aracılığıyla fotoğraflarına kolaylıkla başlık atayabilir, evde ya da yolda slayt gösterileri yapabilirler. Aralarından seçim yapabileceğiniz 300'ün üzerinde yaratıcı unsurla –çerçeve, klip-art, albüm sayfaları ve fotoğraf başlıkları dahil - HP Photosmart A646 Compact Yazıcı fotoğraf özelleştirme ve evde baskı işlemlerini kolay ve eğlenceli bir hale getiriyor. Kullanıcılar, resimlerini kenar boşluklu ya da kenar boşluksuz olmak üzere 13 x18 cm boyutuna kadar her boyutta basabiliyorlar. Ayrıca, HP Tasarım Galerisinin 'kırmızı göz giderme', 'inceltme' özelliği, hata giderme ve sepya tonları dahil 30 adet düzenleme ve geliştirme seçeneği, kullanıcıların fotoğraflarında arkadaşlarının ve ailelerinin en iyi şekilde görünmelerini sağlayacak düzenlemeleri mümkün kılar.

Her yerde baskı özgürlüğü

Her yerde baskı özgürlüğü

HP Photosmart A646 Compact Yazıcı, fotoğrafların doğrudan Bluetooth-destekli cep telefonlarından(1) yazdırılmasını sağlar. Ayrıca müşteriler, kendilerine en uygun baskı seçeneğini belirleyebilirler. Bir hafıza kartından, PictBridge destekli fotoğraf makinelerinden veya USB belleklerden de doğrudan baskı işlemi yapabilirler.

Tek bir dokunuş yeter
Sadece tek bir dokunuşla, tüm resimler kolaylıkla yazdırılabilir. HP Photosmart serisi standart olarak laboratuvar kalitesinde resimler ve canlı renkler basar. Böylece bütün güzel anlarınız çok farklı bir şekilde paylaşmasını sağlar.

Kullanım kolaylığı
En son HP Photosmart yazıcıları, sınıfında lider bir fonksiyonellik sunmalarının yanında, kurulum ve kullanım kolaylığı da sağlar. Temel özellikler arasında şunları sayabiliriz:

• Kendi kendine kurulan HP Quick Connect yazılımı, ayrı bir kurulum CD'si ihtiyacını ortadan kaldırarak, bilgisayardan fotoğraf yazdırma işleminde zamandan tasarruf sağlar.

• Kolay düzenleme, saklama ve fotoğraf baskısı ve kartpostal, takvim ve daha fazlasını oluşturma seçenekleri için Windows Live Fotoğraf Galerisi

Çevre bilinçli baskı

Çevre bilinçli baskı

Çevreyi düşünerek tasarlanan ENERGY STAR özellikli bu yazıcı, daha az enerji kullanarak, baskı işleminin çevre üzerindeki etkisini azaltır. Yazıcı gövdesinin yüzde 32'sinden fazlası, geri dönüştürülmüş plastik malzemeden yapılmıştır.

HP Planet Partners programıyla, kullanıcılar ek bir masraf ödemeden, rahat ve sorumlu bir şekilde mürekkep kartuşu geri dönüştürme işlemine katılabilir.(2)

Üstün Baskı ve Performans
Anılarınız, Orijinal HP Mürekkepleri ve anında kuruyan, leke dirençli HP Advanced Fotoğraf Kağıdı sayesinde, zengin ve güzel renklerle saklanabilir. HP Photosmart A646 Kompakt Yazıcı, aşağıdaki sarf malzemeleriyle uyumludur:

• Yüksek kaliteli, dayanıklı fotoğraflar sağlayan HP 110 Üç Renkli Mürekkep Kartuşları (50 fotoğraf, 10x15cm (CB304AE), 27,5$(3)
• HP Advanced Fotoğraf Kağıdı (25 sayfa, 13 x18 parlak, Q8696A): 8,49 $(3)
• HP Advanced Fotoğraf Kağıdı (25 sayfa, 10 x15 parlak, Q8691A): 7,99 $(3)
• HP Advanced Fotoğraf Kağıdı (60 sayfa, 10 x15 parlak, Q8008A): 9,99 $ (3)

Yeni Görünümlü Ambalaj
Tüm HP sarf malzemeleriyle birlikte, en yeni yazıcılar da mevcut HP dizüstü ve masaüstü ambalajlarını tamamlayan parlak siyah kutulu, canlı görüntülere ve başvuru kolaylığı sağlayan simgelere sahip,yeni bir ambalaj tasarımı içermektedir. Yeni ambalaj görünümü, müşterilerin perakende satış mağazalarında tüm HP ürünlerini kolaylıkla tanımalarını sağlayacak.

Fiyat ve stok durumu
HP Photosmart A646 Kompakt Yazıcı için tahmin edilen perakende satış fiyatı 190$+kdv'dir (3) ve ürünün Ekim 2009'dan itibaren EMEA genelinde satışa sunulması beklenmektedir.

(1) Mobil telefonun bir Bluetooth® "Gönderme", "Yazdırma" veya eşdeğer bir özelliği olmalıdır.
(2) HP mürekkep kartuşu iade ve geri dönüşüm işlemleri, dünya genelinde 51 ülke ve bölgede yapılmaktadır; ayrıntılar için, http://www.hp.com/recycle adresine bakın.
(3) Türkiye'deki perakende tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı. KDV dahildir.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları