HP, PDF desteği için Adobe ile el sıkıştı

HP ve Adobe PDF konusunda bir yeniliğe imza atmak için ortaklık yapıyorlar

HP'den PDF desteği

HP, Anlık Baskı Araç Takımına (HP Instant Printing Toolkit) PDF desteği eklemek için Adobe Systems ile birlikte çalıştığını açıkladı. Bu araç takımı, HP İş Ortağı Programı kanalıyla sunulan, inşaat sektörüne yönelik bir webden baskı çözümü.

Mimarlık, mühendislik ve inşaat uzmanlarının webden baskı deneyimlerini kolaylaştırmak üzere tasarlanan HP Anlık Baskı Araç Takımı, online plan odası kullanıcılarına ya da birbirine yakın çalışan proje yönetimi ofislerine inşaat dokümanlarını ofiste kolayca basma, böylece zaman kazanma ve maliyetli dış kaynak kullanımını en alt seviyeye indirme imkanı veriyor.

HP Türkiye Görüntüleme ve Baskı Grubu Ülke Müdürü Fikret Ergüder, konuyu şu şekilde değerlendiriyor: "Bu gelişme, HP'nin, sektörün önde gelen firmalarıyla stratejik ilişkiler geliştirme taahhüdünün bir göstergesi. Adobe gibi firmalarla çalışmak, yumuşak bir iş akışı sağlayacağımız anlamına geliyor. Böylece müşterilerimiz, sistemlerinin, farklı uygulamalarla en uygun şekilde ve sorunsuz çalışacağından emin olabilirler."

Okuyucu Yorumları