HP, Yeni HP Color LaserJet Pro 3000 Serisini Duyurdu

HP, kobilere özel tasarladığı HP Color LaserJet Pro 3000 serisini tanıttı. İşte yeni serinin öne çıkan özellikleri...

HP, Yeni HP Color LaserJet Pro 3000 Serisini Duyurdu

HP, Las Vegas’ta düzenlenen 2024 HP Amplify İş Ortağı konferansında, ofis baskı portföyünün yeni üyesi olan yeni HP Color LaserJet Pro 3000 serisini tanıttı. Baskı işlerinde küçük ve orta ölçekli işletmeler için tasarlanan ve kompakt boyutlardaki LaserJet 3000 Pro serisi, enerji tasarrufu sağladığını iddia ettiği TerraJet toner teknolojisiyle ön plana çıkıyor.

HP Color LaserJet Pro 3000, Keypoint Intelligence tarafından yılda bir kez verilen A4 Serisi ödülünü almış durumda. Ödülü verilirken adaylar; güvenilirlik, değer, kullanılabilirlik, görüntü kalitesi ve hız açısından değerlendiriliyor.

HP Ofis Baskı Çözümleri Bölüm Başkanı Aurelio Maruggi, ABD’de yapılan konferansta şu sözleriyle yeni HP Color LaserJet Pro 3000 serisine özellikle dikkat çekti;

”Hibrit çalışma çağında, işletmeler çalışma alanlarını yeniden tasarladıkça, küçük ve esnek ofislerde yüksek performanslı çözümlere olan talep artıyor. Yenilikçi TerraJet teknolojisine sahip yeni Color LaserJet Pro 3000 serimizle, kompakt bir tasarımda olağanüstü renk kalitesi, profesyonel hız ve enerji verimliliği sunuyoruz. Yazıcı yönetilebilirliğini optimize ederek, KOBİ'lerin paradan, zamandan ve iş gücünden tasarruf etmelerini sağlarken, yüksek kaliteli baskılar elde etmelerini, hassas bilgileri korumalarını ve işbirliğine dayalı ve büyüme odaklı ortamlara zahmetsizce uyum sağlamalarını sağlıyoruz.”

HP, Color LaserJet Pro 3000 serisinin öne çıkan özelliklerini ise şu şekilde sıralıyor:

  • Bağlantıda kalabilmek için otomatik olarak yeniden bağlanan; kendi kendini yenileyen Wi-Fi ile artırılmış güvenilirlik
  • Sınıfındaki en hızlı çift taraflı baskı ve ilk sayfa çıkışı
  • Endüstri lideri kalite ve profesyonel düzeyde güvenlik
  • Sınıfındaki tüm cihazlar arasında en küçük çevre ayak izi

HP, yeni nesil toner teknolojisi TerraJet'in, daha zengin ve daha keskin renkler sağlayan bir toner formülü kullandığını iddia ediyor. Ayrıca teknolojinin yeni Color LaserJet Pro 3000 serisi müşterilerine yüzde 11 daha canlı renkler ve yüzde 18 daha yüksek baskı hızı sağladığı iddia ediliyor.