HPden dev boyutta baskılar için yeni modeller

HP'nin yeni modelleri kullandığı UV teknolojisi ile geniş format baskı tekniklerinde iddialı.

Dev yazıcılar

HP, geniş format yazıcı portföyüne yeni eklediği Mor Ötesi (Ultra-violet, UV) teknolojili Designjet ve Scitex ürünlerini, düzenlediği bir basın toplantısı ile tanıttı. Kısa bir süre önce MacDermid ColorSpan firmasını satın alan HP, bu teknoloji ile açıkhava uygulamaları ve endüstriyel baskı pazarında yeni bir çağ başlatıyor.

Etrafımızda gördüğümüz her şeyin kabuk değiştirmesine imkân tanıyarak geniş format baskı pazarında yeni bir devri müjdeleyen UV teknolojili yeni HP ürünleri, Doğuş OtoMotion Center'da düzenlenen bir etkinlik ile tanıtıldı. Bu özelliğe sahip bulunan yeni HP Designjet H35000/H45000 Yazıcı serilerinin demo gösterimlerinin de yer aldığı etkinlikte, HP yetkilileri sektörel değerlendirmelerde de bulundu.

Katılımcılardan büyük ilgi gören toplantının açılış konuşmasını HP MEMA (Ortadoğu, Akdeniz ve Afrika) Bölgesi Geniş Format Baskı Satış ve Pazarlama Müdürü Arzu İlhan Babaoğlu yaptı. Sektörel değerlendirmeleri ise, HP Türkiye Görüntüleme ve Baskı Grubu Geniş Format Yazıcı Kategorisi Satış Müdürü Velda Avad aktardı.

Daha fazla geniş format seçenekleri

Daha fazla geniş format seçenekleri

Yeni HP Designjet H35000/H45000 Yazıcı serisi, HP'nin esnek ve katı ortamlar üzerine canlı renklerle kalıcı açıkhava ve iç mekân tabelaları, pankartlar, satış noktası (POP) görüntüleri ve posterler üretmek isteyen ticari baskı hizmeti sağlayıcılarına yönelik çözüm portföyünü destekliyor. HP Designjet 788 mürekkepleri ve damla boyutunda yazıcı kafaları içeren, rulo beslemeli yazıcıdan flatbed (düz yatak) yazıcıya kolayca dönüştürülebilen bu cihazlar, sert görüntü mukavvaları ya da esnek ortamlar üzerine doğrudan baskı yapabiliyor.

HP Designjet H35000 serisi, HP Designjet H35100 ve HP Designjet H35500 yazıcılardan oluşuyor. Bu seri, sert ve esnek ortamlara doğrudan baskı yapan, uygun maliyetli ve güvenilir UV hibrid yazıcılar olarak dikkat çekiyor. HP Designjet H45000 serisi ise HP Designjet H45100 ve HP Designjet H45500 yazıcılardan oluşuyor; saatte 36 metrekareye varan baskı hızlarıyla verimliliği artırıyor.

Yüksek hacimli ve çokuygulamalı ortamlar için tasarlanan yeni HP Scitex FB910, tabela, pankart, POP görüntüleri, poster, billboard, bina kaplamaları, yol işaretleri ve cadde mobilyası gibi kalıcı açıkhava ve iç mekan uygulamalarını yüksek hacimlerde üreten endüstriyel baskı hizmeti sağlayıcılarına hitap eden bir flatbed yazıcı olarak tanımlanıyor.

HP Scitex FB910, baskı hizmeti sağlayıcılara, çok çeşitli müşteri taleplerine yanıt verebilme, ayrıca sınırsız çokyönlülük, etkili iş akışı, benzersiz baskı hızları ve güçlü dayanıklılık ile işlerini büyütme imkânı veriyor. HP Scitex FB240 UV mürekkepler içeren, verimliliği ve kârlılığı artırmak üzere tasarlanan bu ürün, saatte 74,3 metrekareye kadar baskı yapabiliyor.

Okuyucu Yorumları