HTC, 8MP ön kameralı Desire 820'yi tanıttı!

HTC'nin IFA 2014'te tanıttığı yeni telefonu, özellikle selfie çılgınlarını çok mutlu edecek!

Bir yeni cep de HTC'den!

HTC, Desire 816'nın ardından orta seviyeye yeni bir Desire daha ilave ettiğini duyurdu. IFA'da gösterilen Desire 820, 5.5 inç'lik, plastik gövdeli bir telefon.

Android'li Desire 820'nin hemen göze çarpan yanı, tasarımında tek ton renk yerine çift tonlu bir motife yer vermesi. Telefonun ön kamerasında da geliştirmeler var. Desire 816'nın 5MP'lik ön kamerası, yeni telefonda 8MP'e yükseltilmiş. Yani net ve detaylı selfie'ler çekmek istiyorsanız, Desire 820 size göre olabilir.

Desire 820'nin arka yüzünde ise f/2.2 diyafram aralığına sahip 13MP'lik BSI kamera sensörü bulunuyor. Cihaz, HTC'nin fotoğraf geliştirme işlevlerini de üzerinde barındırıyor. Yani Live Makeup, Photo Booth ve Zoe Hightlights gibi işlevler, Desire 820'ye dahil edilmiş. Telefon, deklanşör düğmesini kullanarak peş peşe fotoğraf çekmenize, böylelikle aksiyon halindeki sahneleri yakalamanıza ve en iyi fotoğrafı seçmenize olanak tanıyor.

BoomSound ses teknolojisine de sahip olan 820, 64-bit mimarili Snapdragon 615 işlemciyle geliyor ve 4G LTE Cat 4 bağlantısını destekliyor. Telefon, HTC'nin Dot View kılıflarını da destekliyor; böylece üst seviye ceplere özel bir aksesuar, orta seviyeye açılmış oluyor.

Desire 820, bu ayın sonunda tüm dünyada satışa sunulmaya başlanacak. HTC, yeni telefonunun fiyatını henüz açıklamadı ancak bazı pazarlarda çift SIM'li sürümünün satılacağı biliniyor.

IFA'dan en güncel haberleri, tüm son dakika gelişmelerini, özel IFA 2014 sayfamızda bulabilirsiniz. Bizi takipte kalın!

Okuyucu Yorumları