HTC M7'nin fiyatı belli oldu!

HTC'nin merakla beklenen yeni modelinin fiyatına ilişkin ilk ipuçları internete düştü...

HTC M7'nin fiyatı belli oldu!

Fransız sitesi FrAndroid'de belirip kaybolan bir broşür görüntüsü, HTC'nin yeni "amiral gemisi" modeli olacak olan M7'nin fiyatına dair ipuçları taşıyor olabilir. Phone House mağazası için hazırlandığı iddia edilen broşüre bakılırsa M7, Avrupa'da 649,99 avro, yani yaklaşık 1.500 TL'den piyasaya sürülecek. Tabi bu fiyat, Türkiye sınırları içerisinde en azından 2.000 TL'yi bulacaktır...

4,7 inç Full HD ekran, 1,5 GHz hızında dört çekirdekli işlemci, 13 MP çözünürlüklü kamera, 4G desteği ve Android Jelly Bean işletim sistemine sahip olacağı iddia edilen yeni modelin zaten yüksek fiyatlı olması bekleniyordu. Söz konusu broşüre ait görüntünün, (büyük ihtimalle HTC'nin isteği üzerine) siteden kaldırılmış olmasının iddianın doğruluğunu desteklediğini düşünüyoruz.

19 Şubat'ta büyük bir basın toplantısı düzenleyecek olan HTC'nin M7'nin tanıtımını yapması bekleniyor. O tarihe kadar telefonla ilgili tüm duyumlara sadece söylenti olarak bakmakta fayda var. Ama yeni model gerçekten söylentilerdeki sistem özelliklerine sahip olursa, 1.500 TL'nin "uygun" bir fiyat olduğunu belirtmekte de fayda var. M7'nin Mart başında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Okuyucu Yorumları