HTC U "Ocean" Detaylı Biçimde Sızdı!

Hakkında çok fazla şey bilmediğimiz HTC'nin 2017 amiral gemisi, artık o kadar gizli değil!

HTC U "Ocean" fena sızdı!

Artık büyük firmaların neredeyse tamamı, yeni nesil amiral gemilerini tanıtmayı tamamladılar. Samsung Galaxy S8, LG G6 ve Sony Xperia XZ Premium ile tanıştık ve sıra, HTC'nin 2017 amiral gemisinde.

Şimdiye kadar hep "HTC 11" adıyla bahsettiğimiz HTC U veya HTC Ocean hakkında pek bir bilgimiz yok ancak şimdi, telefon hakkındaki birçok detayı öğrenmiş olabiliriz. Android Headlines'ın eline geçen görsele göre HTC Ocean'da bulunan Edge Sensor işlevi, telefonun farklı kısımlarını "sıkarak" farklı işlevlere ulaşmanızı sağlayacak. Telefonu tuttuğunuzda bunun "sıkma" olarak algılanmaması için ne kadar güçlü sıkmanız gerektiğini belirleyebileceksiniz.

Sızan bir başka görüntüde ise HTC U'nun dört mikrofonla geleceği söyleniyor. Böylece yeni telefon, yüksek kalitede 3D ses kaydı yapabilecek ve sarmal ses efekti, Hi-Res audio oluşturabilecek.

HTC U

HTC'nin amiral gemisi telefonlarında alıştığımız BoomSound hoparlörler, HTC 11'de de yer alacak. HTC U Sonic ise ses profilini kulaklarınıza ve duyuşunuza göre kişiselleştirmenizi sağlayacak. Ancak HTC Ultra'da da olduğu gibi, HTC 11'de 3,5mm'lik kulaklık girişi bulunmayacak.

HTC U

HTC U'nun teknik özellik listesi de sızmış durumda. Buna göre telefonda Snapdragon 835 yonga seti bulunacak ve cihaz 4GB veya 6GB RAM ile gelecek. 5,5 inç QHD ekran, 3.000mAh pil, USB Type-C, 64GB veya 128GB depolama alanı, Android 7.1 Nougat, home düğmesine entegre parmak izi tarayıcısı, HTC U'nun diğer özellikleri arasında.

HTC U

Tüm bu özellikler, amiral gemisi seviyesinde bir cihaz için gayet standart ve önceki duyduklarımızla uyum gösteriyor. Öncekilerle uyum göstermeyen ise sızıntılarda görünen HTC U'nun tasarımı. Önceki tasarımlarda ön yüzde home düğmesi yoktu; yani küçük bir tutarsızlık söz konusu. Görünen o ki yeni bilgiler gelene kadar biraz sabretmemiz gerekecek.

Okuyucu Yorumları