HTC'den Android 5.1 sinyalleri!

Bir süredir beklenen Android güncellemesi 5.1'den gelen sinyaller, giderek artıyor!

Android 5.1 sinyalleri!

Android'in yeni sürümğ çok yakında gelebilir. Üstelik işletim sisteminin yeni sürümünü ilk olarak HTC'de görebiliriz. Bunun işaretini veren kişi ise HTC'nin Başkan Yardımcısı Mo Versi.

Geçtiğimiz kasım ayında kullanıma sunulan Android 5.0 –namı diğer Lollipop- yeni güncellemesi Android 5.1'e kavuşmaya hazırlanıyor. Bir süredir Geekbench testlerine yakalanan Android 5.1'in ise ilk olarak HTC modelleri ile geleceği dedikodusu bugün gündeme damgasını vurmayı başarmış durumda. Zira bunun ipucu HTC'nin en yetkili ağızlarından birinden çıktı.

HTC'nin Başkan Yardımcısı Mo Versi, Twitter üzerindeki bir paylaşımında bir kullanıcının sorusuna kafa karıştıran bir cevap verdi. HTC kullanıcısı One Google Play Edition'da bir hatayla ilgili olan sorusuna cevap beklerken Mo Versi, bu düzeltmenin mart ayında ortaya çıkacak Google'ın bir sonraki "bakım sürümü"nde yapılacağını söyleyerek, Android 5.1'e atıfta bulundu.

Android 5.1 sürümü şubat ayında bekleniyordu, ancak yeni güncellemeyi mart ayında kesin göreceğiz gibi. Mo Versi'yi de işin içine katarsak, Google'ın bir sonraki "bakım sürümünü" ilk olarak HTC markalı bir cepte görme ihtimalimiz bir hayli yüksek.

Okuyucu Yorumları