Huawei de Delikli Telefon Tanıtabilir

Çentikli ekranlardan sonra sırada "delikli" ekranlar mı var henüz bilmiyoruz ancak Huawei, bu işi ilk yapan dev olabilir!

Huawei'nin "delik" cebi yolda!

Huawei P20 ve Huawei Mate 20 Pro heyecanlanmak için yeterli telefonlar ancak firma, bu sene başka bir telefon da tanıtmayı planlıyor olabilir. Sızıntıya göre bu telefon, ne bildiğimiz gibi bir çentiğe ne de çerçeveye sahip olacak.

Çince sosyal ağ Weibo'da paylaşılan telefon görüntüsü, cihazın ekranının sol üstünde bir delik bulunduğunu gösteriyor. Burada muhtemelen ön kamera için yer açılmış ve fikir, aslında çok yeni değil çünkü Samsung'un yeni duyurduğu Infinity-O ekran, benzer bir "çentik" tasarımına sahipti.

Bununla birlikte Huawei, tanıtım görüntüsünde yazanları yapıp telefonu Aralık'ta tanıtırsa, Samsung'tan önce adım atmış olacak ve delikli tasarımı ilk sunan firma olacak. Bununla birlikte Huawei'nin telefonu muhtemelen sadece Çin'de satılacak. Şimdilik telefon hakkında başka bir bilgimiz yok; sızıntıları takip edip cihazın satın almaya değer olup olmadığını göreceğiz.

Okuyucu Yorumları