Huawei'den Anneler Günü’ne özel kampanya

Huawei, Anneler Günü'ne özel Huawei Online Mağaza'da yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında Huawei'nin akıllı saatleri indirimli fiyatlarla sunuluyor.

Huawei'den Anneler Günü’ne özel kampanya

Huawei, online mağazasında Anneler Günü’ne özel bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında, akıllı saat modellerinde birçok indirim fırsatı sunuluyor.

Anneler gününe özel gerçekleştirilen kampanya 12 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Kampanya dahilinde belirli Huawei akıllı saat modellerinde yüzde 10’a varan indirim kuponları sağlanıyor.

Huawei aynı zamanda, Anneler Günü kutlaması için Watch GT 4 saat serisine yeni bir model de ekledi. 41 mm kadranlı yeni akıllı saatin görünümü, Fransız tasarımlı bir bahar temasından esinlenilmiş.

Floroelastomerden üretilen ve yaprak benzeri dokuya sahip saat kayışı kullanan modelin, Shining Halo Tasarımı ile esnek ve hafif bir gövdeye sahip olduğu belirtiliyor.

Gerçek çiçek motiflerinden esinlenerek tasarlanan saat kadranı, sağlık verilerini dijital çiçeklerle dinamik olarak entegre ediyor ve Zarif Kamelya, Tatlı Papatya ve Sakin Nilüfer tasarımlarından biri seçilerek kullanılabiliyor.

Huawei Watch GT 4 41mm, kullanıcılara saat kadranını istedikleri gibi özelleştirmelerine olanak tanıyan çok sayıda seçenek sunuyor. Ayrıca, kadran galerisinde bulunan 25.000'den fazla saat yüzü arasından seçim yapabiliyor ve farklı tasarım türleri denenebiliyor.

Stay Fit uygulaması sayesinde akıllı saat, kalori yönetimi yapabiliyor. Saate entegre edilen uygulama, 50 ülkedeki diyet kalorilerinin güncellenmiş küresel veritabanını içeriyor ve kullanıcıların dengeli bir diyet ve egzersiz rejimi oluşturmalarına yardımcı olmak için beslenme analizi sağlıyor.

Huawei Watch GT 4 41mm yeni Yeşil versiyonu 7.999 TL fiyatla satışa sunuluyor. Ayrıca 799 TL değerinde 1 Yıl Uzatılmış Garanti, 999 TL değerinde hediye saat kayışı ve 699 TL değerinde şarj cihazının yanında 500 TL de sepet indirimi bulunuyor.