IFA 2017 Ödülleri: Berlin'in En İyileri

Berlin'de gerçekleşen IFA 2017'de duyurulan en iyi dört teknoloji ürününü seçtik!

IFA 2017'nin en iyilerini seçtik!

Almanya, Berlin'de düzenlenen IFA 2017, bir çok yeni teknolojiye ev sahipliği yaptı. Teknoloji fuarının her salonunu, standını ve toplantısını ziyaret eden CHIP Online ekibi, dört farklı dalda en iyi teknoloji ürününü seçti.

1 - En iyi telefon: LG V30

1 - En iyi telefon: LG V30

LG, uzun zamandır beklenen V30'u nihayet Berlin'de hayranları ile tanıştırdı. Telefon 6-inç QHD+ ekrana ve ince çerçevelere, Snapdragon 835 işlemci, 4GB RAM, 64GB depolama alanı ve 3,300mAh pile sahip. Hem ön hem de arka kamerası 16MP olan cihaz ayrıca arka yüzünde bir parmak izi okuyucusuna ve premium cam gövdeye sahip.

2 - En iyi televizyon: Philips 9 serisi

2 - En iyi televizyon: Philips 9 serisi

Bu yıl Berlin'de bir çok büyük ve canlı renklere sahip harika televizyonlar bulunuyordu. Ancak Philips 9 serisi zarif tasarımı, net OLED Ultra HD ekranı ve arka Ambilight renk projeksiyonu teknolojisi sayesinde en çok dikkat çeken televizyonlar oldu.

Çoğu televizyonun zayıf olduğu bir nokta ses sistemleridir. İyi bir televizyon genellikle iyi bir ses sistemi satın almanızı da gerektirir, ancak Philips 9 beraberinde iri bir hoparlör barı ile birlikte geliyor.

3 - En iyi bağlı gadget: Sony Smart Speaker

3 - En iyi bağlı gadget: Sony Smart Speaker

IFA bu yıl akıllı hoparlörlerin çok popüler olduğu bir dönemde gerçekleşti, dolayısıyla fuarda bu alana dahil bir çok ürün bulunuyordu. Ancak jest kontroleri ve kullanışlı noktalı matrix ekranı sayesinde Sony Smart Speaker, Amazon Echo ve Google Home'u geride bırakmayı başardı. -Google Assistant'ı yapay zekası olarak kullanan cihaz, özellik bakımından çok zengin, ve ayrıca oldukça şık görünüyor.

4 - En iyi buluş: Lenovo Star Wars: Jedi Challangers

4 - En iyi buluş: Lenovo Star Wars: Jedi Challangers

Bilim kurgu hayranıysanız, bir lightsaber (ışın kılıcı) kullanmanın nasıl bir his olduğunu mutlaka merak etmişsinizdir. Lenovo yeni Star Wars: Jedi Challengers VR oyunu sayesinde Luke Skywalker'ın yerinde olmanın tecrübesini çok yakından yaşayabilirsiniz.

Lightsaber oyun kumandası bile olan oyun, Darth Vader ve Kylo Ren ile savaşmanıza olanak tanıyor. Bu Star Wars hayranları tarafından kesinlikle yaşanması gereken bir tecrübe.

Okuyucu Yorumları