IFA 2017'de Neler Göreceğiz?

Samsung, Sony, LG ve diğerleri şova hazır! İşte dev teknoloji fuarı IFA 2017'de göreceklerimiz...

Devler büyük şov için hazır!

Yılın en prestijli teknoloji etkinliklerinden biri olan IFA, aslında Las Vegas'ta gerçekleştirilen CES'in Avrupa'daki bir sürümü. Etkinlikte birçok büyük firma, önümüzdeki aylarda satın alacağımızı umduğu yeni telefonlarını, TV'lerini ve diğer ürünlerini gösterecek. Etkinlikte birçok yeni mutfak eşyasının da gösterilmesi bekleniyor.

İşte IFA 2017'de ortaya çıkmasını beklediğimiz yenilikler

Telefonlar: IFA yıllarca Samsung'un Note serisinin en son üyesini tanıttığı etkinlik oldu. Ancak firma artık IFA başlamadan kendi etkinliğini düzenlemeyi tercih ediyor. Bu ise LG ve Sony'nin IFA'da daha çok dikkat çekebilmesi demek. IFA 2017'de artık neredeyse her özelliği açıklanan LG V30'u, Sony Xperia XZ1'i ve XZ1 Compact'ı görmeyi bekliyoruz.

Şovda BlackBerry'nin de yeni bir hizmetini veya ürününü göreceğiz.

Giyilebilir teknolojiler: Samsung muhtemelen yeni Gear Fit 2 Pro ile yine şovun tüm dikkatlerini üzerine çekecek. FCC belgelerinde görünen Gear Sport ise optik kalp ritmi sensörüyle ilgi odağı olacak.

Fuarın daimi katılımcılarından Garmin, fitness odaklı saatlerinde küçük güncellemeler yapacak.

Ses, görüntü ve diğerleri: Sergide başka birçok firma yeni ürünlerini tanıtacak ancak bunların ne olacağını henüz bilmiyoruz. Bildiklerimiz arasında Bang & Olufsen'in yeni bir hoparlör veya Beoplay serisi için bir kulaklık tanıtabileceği var.

Okuyucu Yorumları