IFA 2017'nin En İyi 5 Giyilebilir Teknoloji Cihazı!

IFA 2017'de tanıtılan en iyi 5 akıllı saati bir araya getirdik. İşte o saatler ve sundukları...

IFA 2017'nin en iyi 5 akıllı saati!

IFA 2017'de yine pek çok duyuruya şahitlik ettik, çok sayıda yeni teknoloji cihazıyla tanıştık. Hemen hemen her ürün grubundan ürünler gördüğümüz IFA 2017'de, elbette giyilebilir cihazlara da ilgi büyüktü. Bunlardan biri de kuşkusuz akıllı saatler ve fitness cihazları oldu. Samsung'un da yeni cihazlarını tanıttığı bu kategoride, ayrıca Fitbit, Garmin ve Fosil'i de gördük. İşte o saatlerin tümü...

1. Samsung Gear Sport

1. Samsung Gear Sport

Samsung'un bir sonraki akıllı saat yükseltmesi IFA 2017'de karşımıza çıktı. Geçtiğimiz senenin Gear S3 Frontier ve Gear S3 Classic modeline göre tasarım açısından rafine edilen Gear Sport, Spotify'ı ise ilk kez çevrimdışı olarak kullanan model oluyor. Evet, Gear Sport'ta, Spotify şarkılarını doğrudan saatinize yükleyebiliyorsunuz.

Samsung Gear Sport, yerleşik GPS desteği gösteriyor ve ayrıca fitness özelliklerini de beraberinde getiriyor. Eğer evde fitness yapıyorsanız, televizyonunuzda yayınlayabileceğiniz egzersiz planlarını da sizlere sunuyor.

2. Fitbit İyonik

2. Fitbit İyonik

Bir diğer akıllı saat ve fitness cihazı markası olan Fitbit de yeni saatini IFA 2017'de tanıttı. Fitbit İyonik adını alan cihaz, dahili GPS ve yeni gelişmiş bir kalp sensörü ile donatılmış. Geniş egzersiz programları sunan ve kapsamlı fitness özellikleriyle bugüne kadar ki en doğru ölçüm yapabilen fitness cihazı iddiasında olan Fitbit İyonik, 299.95 Dolar fiyat etiketiyle satışa çıkıyor.

3. Garmin Vivoactive 3

3. Garmin Vivoactive 3

Garmin, en yeni saati ile çok sayıda farklı egzersiz biçimi için takip özelliği sunarak, sporseverlere en geniş seçenekleri sunan markaların başında geliyor. Garmin Vivoactive 3'te, kişiselleştirilmiş saat yüzleri bulunuyor. Böylece saatinizi dilediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz. 2 farklı versiyon sunan Vivoactive 3, plastik ve metalik olarak ikiye ayrılıyor. Böylece kullanıcı zevkine göre seçenek sunan Garmin, saatte yeni Garmin Pay teknolojisine de yer vermiş. Bununla, telefonunuzu banka hesabınıza bağlayabileceğiniz ve ödeme yapabileceğiniz Android Pay ile Apple Pay benzeri bir ödeme şeklini sunan Garmin, Vivoactive 3'ü 360 $'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuyor.

4. Fosil Q Venture

4. Fosil Q Venture

Fosil'in IFA 2017'de tanıttığı Q Venture, belki de fuarın en göz alıcı akıllı saati olabilir. Metalik yapısıyla klasik saatlere benzer bir görünüm sergileyen Fosil Q Venture, ayrıca küçük bilekli kullanıcılara da uygun yapıda bir tasarıma sahip.

Android Wear 2.0'la çalışan Fosil Q Venture, bu ay içinde satışta olacak ve muhtemelen 255 Dolar fiyat etiketiyle raflarda yer alacak.

5. Samsung Gear Fit 2 Pro

5. Samsung Gear Fit 2 Pro

Samsung'un Fit ürün ailesinin yeni üyesi olan Gear Fit 2 Pro, selef model Fit 2'ye göre birtakım yenilikleri beraberinde getiriyor. Gear Fit 2 Pro ile sporseverler tıpkı Gear Sport'ta olduğu gibi çevrimdışı Spotify servisine sahip olabiliyor. Böylece müziği havuza daha kolay biçimde taşıyabiliyorsunuz.

Yine tıpkı Gear Sport'ta olduğu gibi dahili GPS özelliği de taşıyan Gear Fit 2 Pro, siyah ve kırmızı renk seçenekleriyle birlikte kullanıcılara sunuluyor. 1.5 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekranıyla 216x432 piksel çözünürlük görüntü sağlayan bileklik için resmi fiyat ise açıklanmış değil. Ancak sızın belgelere göre Gear Fit 2 Pro, 199 Dolar civarında bir fiyattan satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları