İki ünlü isim, ünlü olmadan önce, ortak banka hesabını paylaşıyorlarmış

Hollywood’un ünlü aktörleri Ben Affleck ve Matt Damon’ın, ünlü olmadan önce ortak bir banka hesabını paylaştıklarını biliyor muydunuz?

Ünlü olmadan önce, ortak banka hesabını paylaşıyorlarmış

Ben Affleck ve Matt Damon’ın, birlikte filmlerde boy göstermeye başlamadan önce, bir banka hesabını paylaştıkları ortaya çıktı.

Oscar ödüllü ikili, her ikisinin de Hollywood hayalleri kurduğu dönemlerde, liseden beri arkadaşlar. The Bill Simmons Podcast’in yeni bölümünde ikili, 1980'lerin sonunda iki genç olarak birlikte bir çek hesabı açmışlar. Bunun, hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmanın bir yolu olduğunu düşündüklerini söylüyorlar.

Damon, "seçmeler için paraya ihtiyacımız vardı" dedi ve bunu "geçmişe bakıldığında tuhaf bir durum" olarak nitelendirdi.

Affleck, oyuncu olarak başarılı olmaya çalışan en iyi arkadaşlar oldukları için birbirlerinin başarısını desteklediklerini ve paralarını paylaştıklarında kendilerini rahat hissettiklerini söyledi. Affleck, "birbirimize yardım edecek ve birbirimizin yanında olacaktık" dedi ve devam etti: “'Yalnız olmayacaksın' gibiydi. Yalnız olmayacağım. Hadi oraya gidelim ve bunu birlikte yapalım.'

Matt Damon ve Ben Affleck, 1997 yapımı Good Will Hunting ile En İyi Özgün Senaryo Oscar'ını kazandı. Yıllar geçtikçe, aynı zamanda oda arkadaşı olan Damon veya Affleck bir rol için seçildiklerinde hesap finanse edilecekti.

Damon, "Birimizin parası olduğu sürece elektriğin kesilmeyeceğini biliyorduk" dedi ve ekledi: "1992'de 'Geronimo'yu yaptıktan sonra muhtemelen bankada 35 binim vardı.

Otuz yıl sonra, hesaplarının bulunduğu banka o zamandan beri kepenk indirdi, ancak Damon ve Affleck hala birlikte çalışıyorlar. Bu birlikteliği en son Affleck'in yönettiği Air filminde gördük.

Afflect, Damon için "bu adamla çalışmayı seviyorum. Onunla takılmayı seviyorum” diyor ve sözlerini şöyle tamamlıyor: "Eğer aynı zamanda iyi insanlar olan harika insanlarla çalışabiliyorsanız, bu kişisel ve profesyonel olarak çok daha tatmin edici."