İki Yeni Jeep Renegade Modeli Daha Geliyor...

Jeep, özel sürüm Renegade modellerine iki yeni model daha ekliyor. İşte Renegade Deserthawk ve Renegade Altitude...

İki yeni Jeep Renegade daha geliyor!

Görünene göre Jeep, yeterince Renegade özel sürümünün bulunmadığını düşünüyor ve bu yüzden de önümüzdeki hafta Los Angeles Auto Show'da iki yeni sürüm daha tanıtacak.

Bu araçların ilki Renegade Deserthawk adına sahip ve temel olarak bu araç, çöl temasına sahip sınırlı üretim bir Trailhawk modeli. Araç, özel bir kum rengine, siyaha boyalı jantlara, eşsiz gövde desenlerine ve römork ekipmanlarına sahip. Araç, Traihawk modelini temel aldığı için 4x4 sisteme ve 8.7 inç yüksekliğe sahip durumda. Bu araç, şüpheciler tarafından "şirin bir taklit" olarak görülebilir ancak aracın oldukça yetenekli olduğunu belirtmekte fayda var. Deserthawk, sınırlı sayıda üretilecek ve 28.140 dolar karşılığında satılacak.

Diğer özel sürüm seçeneği ise Renegade Altitude adına sahip. Tamamen siyah bir desene sahip olan bu araç, Renegade Latitude'u taban almakta. Resimlerde fark etmesi oldukça zor olan siyah desen haricinde bu modelde 1.4 litre veya 2.4 litre motor seçeneği bulunuyor. Altitude, Kasım ayının sonlarından itibaren, 22.390 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak...

Okuyucu Yorumları