Instax mini MINION Yakında Türkiye'de!

Çılgın Hırsız filminin komik kahramanları Minion'lardan esinlenilerek üretilen Instax Mini Minion fotoğraf makinesi, pek yakında Türkiye'ye geliyor.

Instax mini MINION geliyor!

Çılgın Hırsız filminin komik kahramanları Minion'lardan esinlenilerek üretilen Instax Mini Minion fotoğraf makinesi, pek yakında Türkiye'ye geliyor. Minion kahramanına benzeyen Instax Mini Minion'la anı yakalamak daha da zevkli hale geliyor. Dilerseniz fotoğraflarınızı Minion karakterli filmlere de basabilirsiniz. Instax Mini Minion, 1/60 deklanşör hızı, parlaklık ayarlama kadranı ile iç ve dış mekânlarda en iyi fotoğrafı çekmenizi sağlıyor.

Instagram'da @instaxturkiye takipçilerine sürprizler!

Instagram'da @instaxturkiye takipçilerine sürprizler!

Çılgın Hırsız 3, 25 Ağustos'ta Türkiye'de vizyona girdi. Minion'lar yeni bir macerayla beyaz perdeye dönerken, Instax Türkiye'nin Instagram hesabını takip edenleri de çeşitli sürprizler bekliyor.

Fujifilm'in Instax serisi fotoğraf makineleri, resmi internet satış mağazası www.fujifilmshop.com'dan ve satış noktalarından temin edilebilir. Aileye çok yakında katılacak olan Instax Mini Minion'un satış fiyatı ise 439 TL.

Okuyucu Yorumları