İnternete hızlı, kolay ve güvenli erişin

SMS Entegrasyonlu ZyXEL, bu yeni kablosuz ürünüyle yüksek bant genişliği ve fazlasını sunuyor!

SMS ile yönetilebilen modem!

Kesintisiz ve yüksek güvenlikli internet bağlantısı, kurum ve işletmeler için olmazsa olmaz bir ihtiyaç haline geldi. Bireyler, iş yerinde, toplantıda, seyahatte, kısacası bulundukları her yerde, kablosuz teknolojiler yardımıyla aileleri, iş arkadaşları veya istedikleri kişiler ile bağlantı kurmak istiyorlar. Dizüstü bilgisayarlar, netbook'lar, akıllı telefonlar ve oyun konsolları gibi mobil cihazlar ise standart olarak dahili Wi-Fi teknolojisi ile tasarlanıyor. Artık daha fazla bant genişliğinin, güvenli ve sürekli bir şekilde internet erişiminin talep edildiği bir dönemde yaşıyoruz. ZyXEL, ortak yaşam alanlarında kesintisiz ve esnek kablosuz internet bağlantısı talep eden son kullanıcıların ve işletmelerin bu ihtiyacına N4100 ile cevap veriyor.

Son teknoloji ile yüksek hız ve daha iyi kapsama alanı

ZyXEL, yeni eğilimleri öngörerek işletmeler için tasarlanmış Hotspot Gateway'i olan N4100'ü duyurdu. 802.11n kablosuz performansı, tak-çalıştır bağlantı özelliği, yüksek güvenlik ile birlikte yüksek hızda internet erişimi sağlayan bu ürün, daha iyi kapsama alanı ve bağlantı sağlamak için en son teknolojiyi kullanıyor.

Beş kat daha fazla bant genişliği

Wi-Fi aygıtları için esnek bağlanabilirlik sağlamak üzere optimize edilen ZyXEL N4100, yeni 11n Wi-Fi standardı ile 300 Mbps'ye kadar maksimum veri aktarımı sunarak, standart 11b/g Wi-Fi aygıtlara kıyasla yaklaşık beş kat daha fazla bant genişliği sağlıyor. Kolay yapılandırma ve işletim için ZyXEL İnternet Erişim Noktası-Hizmet Ağ Geçidi Serisi veya SP300E Hizmet Ağ Geçidi Yazıcısı ile birlikte kullanılabilen cihaz, kurumlara ve son kullanıcılara internete erişmek için ihtiyaç duydukları bilgilere kolayca ulaşma olanağı sunuyor.

Yüksek performans, hızlı veri aktarımı

Yüksek performans, hızlı veri aktarımı

Oteller, kafeler, havalimanları için ideal çözüm

İnternet erişim noktası çözümleri alanında verimlilik ve tasarruf sağlayan ürün hakkında bilgi veren ZyXEL Genel Müdürü Vefa Tarhan şunları söylüyor: "İşletmeler, artan müşteri taleplerini karşılamak için daha fazla bant genişliğine ihtiyaç duyuyorlar. ZyXEL olarak, bu talebin ve eğilimin farkındayız. Bu nedenle daha verimli hotspot erişimi için yüksek performanslı bağlantı sunmaya odaklanıyoruz. ZyXEL N4100, oteller, kafeler, havalimanları için yüksek hızlı internet bağlantısı sunabilen ideal bir çözüm."

İşletmeler ZyXEL N4100 ile müşteri memnuniyeti ve gelir artışı sağlayacak

İnternet erişimini hızlı, kolay ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştiren ve daha fazla kullanıcıyı kablosuz bağlantıya teşvik eden cihaz; işletmelerin müşteri memnuniyeti ve gelir artışı sağlayabilmelerini mümkün kılıyor. Ayrıca ZyXEL İnternet Erişim Noktası/Hizmet Ağ Geçidi Serisi, mevcut bir ağ içinde konfigüre edilebiliyor ve ağ geçidi, DNS, ara sunucunun yanı sıra; dinamik ve statik IP adresi atamaları gibi farklı modlarda kurulabiliyor. Bu avantaj, kurumların özel bilgi işlem personeli bulundurma ihtiyacını ve bununla bağlantılı maliyetleri ortadan kaldırıyor.

Yüksek performans, hızlı veri aktarımı ve kullanıcı dostu

Yüksek performans ve geniş kapsama alanı sunan cihaz, hızlı veri aktarımı sağlamasının yanı sıra, güçlü özellikleri ile fark yaratıyor. Default'da 100, lisans upgrade ile 200 kullanıcıya kadar kullanıcılara kablosuz erişimde mükemmel bir deneyim yaşatan N4100, kablosuz ağ tecrübesini daha keyifli hale getirirken, kullanıcı dostu özellikleri ile de dikkat çekiyor. En son 11n teknolojisine sahip cihaz, işletmelerin ihtiyaç duyduğu iyileştirilmiş bağlanabilme olanağı sayesinde; kullanıcıların dizüstü bilgisayarlar, Netbook'lar, PDA'lar, oyun aygıtları ve Wi-Fi mobil el aygıtları dahil olmak üzere son teknoloji kablosuz aygıtlarla internet bağlantılarının tadını çıkarabilmesini sağlıyor.

Okuyucu Yorumları