iOS 10, iPhone 7 için ne diyor?

iOS 10, bu sene çıkması beklenen iPhone 7'yle ilgili hangi ipuçlarını veriyor?

iOS 10'da iPhone 7 ipuçları!

Dün akşam resmiyet kazanan iOS 10, Messenger uygulamasında yaptığı yeniliklerden Siri'yi geliştiricilere açmaya, sayısı oldukça geniş yenilikleri önümüze sunuyor. Eylül ayının ortalarında final sürümünün yayınlanması beklenen iOS 10, muhtemelen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'la birlikte kullanıma sunulacak.

Peki iOS 10, iPhone 7 hakkında hangi yeni ipuçlarını veriyor?

iOS 10 için amiral gemisi olacak: Bu şaşırtıcı bir şey değil, ancak Apple son birkaç senedeki gibi davranırsa Eylül başında iOS 10'la çalışan iPhone 7 ile tanışacağız.

Eylül'de geliyor: iOS 10'un "sonbaharda" çıkacağının açıklanması, genellikle aynı zaman aralığında tanıtılan iPhone 7 için önemli bir ipucu veriyor.

Yeni dokunmatik özellikler: 3D Touch'a ilişkin yenilikler, bu teknolojinin yeni nesil iPhone'da da yer alacağını gösteriyor.

En konuşkan iPhone: Siri, iOS 10'la birlikte hem daha akıllı, hem de açık kaynak kodlu hale geliyor. Tüm bunlar, iPhone 7'nin şimdiye kadarki en konuşkan iPhone olabileceğini, kişisel asistan özelliğini bir anahtar işlev olarak sunabileceğini gösteriyor.

Hayatınızın uzaktan kumandası: Apple, Apple TV remote uygulamasını iOS 10'la birlikte geri getirdi ve HomeKit denetimlerini Control Center'a ekledi. Bu sayede ışıkları, garaj kapılarını, dahili telefon sistemlerini ve güvenlik kameralarını telefonunuzdan kontrol edebiliyorsunuz. Özetle, iPhone 7'nin hayatınızın uzaktan kumandası haline gelmesini bekleyebilirsiniz.

Daha iyi bir kamera: Fotoğraflar uygulamasına eklenen fotoğraftaki her şeyi otomatik algılama yeni özellikler, daha iyi bir kameranın da habercisi olabilir.

Okuyucu Yorumları