iOS 6 güncellemesi bağlantı sorununa yol açtı

iPhone ve iPad'lerini iOS 6'ya yükseltmeye çalışanlar, bu sorun karşısında ne yapacağını şaşırdı!

iOS 6 güncellemesi sorun oldu

iPhone ve iPad'lerini iOS 6'ya güncelleyen kullanıcılardan bazıları, güncellemenin ardından birtakım sorunlarla karşılaştılar.

Kullanıcılara göre güncelleme işlemi başarıyla tamamlanıyor, ancak güncellenen cihaz Apple.com üzerindeki bir web sayfasına bağlanmaya çalıştığında başarısızlığa uğruyordu. Bu web sayfası, söylendiğine göre iOS cihazını bir ağa bağlamakta kullanılıyor ve sorunla karşılaşan kullanıcılar, Wi-Fi veya 3G bağlantısından mahrum kalıyorlardı. Çünkü iddialara göre Apple, bu sayfayı yayınlamayı unutmuştu. Neyse ki Sorunun farkına varan Apple, şu an sayfayı yerine geri getirmiş bulunuyor.

Apple'ın destek forumları sorunla ilgili konularla dolup taşıyor. "iOS 6 WiFi devre dışı kaldı" adındaki bir konu, 62 sayfalık bir şikayet deposuna dönmüş bir durumda. 17.000'den fazla kere görüntülenen konu, 400'den fazla yorum almayı başarmış. Gönderilerden birinde yer alan çözüm ise son derece ilginç: "Bu size çılgınca gelebilir ama iPhone'unuzu (kapalıyken ve havluya sarılı bir biçimde) 5 dakikalığına buzluğa koyarsanız, Wi-Fi çalışmaya başlıyor." Denemek serbest ama biz pek önermiyoruz...

Okuyucu Yorumları