iOS için Microsoft Photosynth...

Microsoft'un bu özel uygulaması, Apple'ın iPhone'unu farklı bir boyuta taşıyor!

iPhone'a Microsoft imzası!

Mobil cihazları kullanarak birçok fotoğraf çekiyoruz. Fakat çektiğimiz fotoğraflar hiçbir zaman istediğimiz büyüklük ya da kalitede olmuyorlar. İşte bu durumu düzeltmek üzere yapılmış olan Microsoft Photosynth artık iOS uygulaması olarak da iTunes App Store üzerinden indirilebilecek.

Programın kullanıcıya sağladığı kesip yapıştırma opsiyonu sayesinde, geniş bir alanın resmini kare kare çekip, daha sonrasında büyük bir fotoğraf elde edebiliyoruz. Özellikle geniş mekan fotoğrafı çekmek isteyenler için harika bir yazılım olarak karşımıza çıkan Microsoft Photosynth'i kullanarak Facebook üzerinden çektiğimiz resimleri paylaşabileceğimiz gibi, aynı zamanda da photosynth.net üzerinde istediğimiz kadar resim saklayabileceğiz.

Program optimize edebildiği yüksek çözünürlükte görüntü kalitesiyle dikkat çekiyor. Full Sphere panaromas özelliği sayesindeyse fotoğraf üzerinde bütün yönlerden görüntü yakalayabiliyor. Beraberinde getirdiği Bing Maps özelliği sayesindeyse, fotoğraflarınızı dünyanın istediğiniz bölgesindeki kişilerle paylaşmamıza da olanak tanıyan Microsoft Photosynth, iOS kullanan; iPhone 3GS, iPhone 4, iPad 2 ya da iPod touch ile kullanılabiliyor.

Okuyucu Yorumları