iPad Mini Bir Daha Güncellenmeyebilir!

Apple'ın eskisi kadar sevilmeyen tableti, iddiaya göre yakında Apple'ın tabletleri arasındaki yerini kaybedecek!

iPad Mini ölüyor mu?

Apple'ın taşınması kolay tableti iPad Mini, düşük satışların kurbanı olabilir. İddialara göre firma, 9,7 inç'lik iPad'e alternatif olarak sunduğu tabletini satıştan kaldırmayı planlıyor.

iPad Mini, BGR'nin de belirttiği üzere "Plus" boyutundaki büyük iPhone'lardan önce ortaya çıkmıştı ve daha net bir amacı vardı. Ancak yeni iPad'in de ortaya çıkmasıyla birlikte iPad Mini'nin sunduğu değer, sorgulanır hale geldi.

Satış rakamlarından bahsedilmese de iPad Mini'nin satışlarının, diğer Apple cihazları tarafından "yutulduğunu" söylüyor. Elimizde bunu doğrulayacak bir başka bilgi şimdilik yok ancak iPad Mini'nin geleceğinin belirsiz olduğu açık. iPhone ve iPad'e gelen yeni özellikler, iPad Mini'nin geride kalmasına sebep olmuş ve onu Apple'ın tahmin edilmesi kolay cihazlarından biri haline getirmişti.

Yine de küçük boyutuyla iPad Mini'nin birçok kullanıcının beğenisini kazandığı bir gerçek. Apple'ın tablet serisinde herhangi bir değişiklik yapıp yapmayacağını bilmesek de, zincirin en zayıf halkası olarak iPad Mini'yi görüyoruz.

Okuyucu Yorumları